Connect with us

Revistateo.ro

aluminiu

Stil de viata

Trucuri cu folie de aluminiu: a pus-o peste masa de calcat si rezultatul este WOW!

A postat pe internet un video cu cateva trucuri simple cu folie de aluminiu care iti usureaza viata. Vezi materialul cu milioane de vizualizari.

Utilizatorii de internet s-au obisnuit sa impartaseasca din experienta lor prin video postate pe retele de socializare. De aceasta data, un filmulet arata cum folia de aluminiu este o solutie pentru cateva probleme de care ne lovim in gospodarie.

CITESTE SI: Top 5 trucuri-SOC de la bunica pentru a spala diverse obiecte din bucatarie

Folia de aluminiu nu este utila doar pentru a impacheta alimente sau pentru a inlocui hartia de copt cand aceasta lipseste, ci are multe alte utilizari la care poate nu te-ai gandit.

1. Un bulgare din folie de aluminiu te ajuta sa stergi usor grasimea arsa de pe grill.

2. Daca pui folie de aluminiu peste masa de calcat si o acoperi cu o bucata de material, fierul de calcat va aluneca mai usor, iar hainele vor fi calcate pe ambele parti in acelasi timp.

3. Daca nu mai ai baterii de dimensiunile potrivite, pentru telecomanda, poti folosi unele mai mici, daca pui o foita de aluminiu impaturita pe una din borne.

CITESTE SI:

4. Cand vrei sa muti mobila in casa, folia de aluminiu te ajuta: imbraca picioarele pieselor de mobilier si acestea vor aluneca usor.

VEZI IN VIDEO CE POTI FACE CU FOLIA DE ALUMINIU

Sursa foto: burhaniquality.com

Citeste si: Ce se intampla daca pui folie de aluminiu pe par

Oricine isi doreste sa aiba un par frumos, fara matreata sau alte probleme. Apa, poluarea, alimentatia, chimicalele din produsele pentru par si multi alti factori contribuie la degradarea parului. Din fericire, exista mai multe metode prin care iti poti mentine parul frumos si sanatos. Una dintre ele este cea de mai jos. Foloseste folie de aluminiu si afla cum te poate ajuta.

Folia de aluminiu te ajuta sa ai un par frumos si sanatos

Cine nu isi doreste un par frumos, sanatos, plin de volum? Pentru acest lucru, unele persoane apeleaza la diferite produse din comert, in timp ce altele prefera sa foloseasca ingrediente naturale. Metoda de mai jos este simpla si eficienta si te ajuta sa ai grija de podoaba capilara.

Pentru a avea un par sanatos, puternic si frumos este bine sa folosesti produse naturale, pe care sa le incluzi in rutina de ingrijire a podoabei capilare. Poti face acasa masti de par si poti folosi folie de aluminiu pentru a-ti ingriji podoaba capilara.

Pentru inceput, prepgateste o masca de par. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: o lamaie sau o portocala ori un grapefruit, o banana si doi litri de lapte. Stoarce lamaia, portocala sau grapefruitul, dupa aceea pune toate ingredientele intr-un blender si lasa-le sa se amestece bine. Aplica acest amestec pe par, masand usor scalpul timp de cateva minute. Dupa aceea acopera-ti parul cu o folie de aluminiu. Asteapta 30 de minute, dupa care iti poti spala parul cu sampon. Parul tau va straluci, va fi sanatos si vei scapa de matreata. Poti aplica aceast tratament de doua ori pe saptamana. Folia de aluminiu ajuta parul si scalpul sa absoarba mai bine nutrientii din masca de par.

Este o metoda usoara prin care poti scapa de matreata suparatoare si prin care poti mentine sanatatea parului. In plus, pentru a face masca de par folosesti ingrediente naturale, care se gasesc usor. Este o metoda simpla si eficienta, care te va ajuta sa ai grija de podoaba capilara.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top