Connect with us

Revistateo.ro

planta

Stiri

Ce planta iti face bine in functie de zodie

Daca tii cont de trasaturile zodiei tale, vei descoperi si ce este bine sa pui in farfurie. Alege verdeturile care iti fac bine, in functie de ce spun astrele.

BERBEC

Esti foarte dinamic, de aceea, consumi mai multa energie decat alte persoane. Foloseste paducelul, in special in perioadele stresante, caci te va calma si iti va proteja inima. Mai poti sa consumi ceapa si praz, pentru un plus de energie.

TAUR

Pentru ca esti un gurmand desavarsit, ai nevoie de o planta care sa iti protejeze stomacul. Menta regleaza sistemul digestiv, alaturi de sparanghel, anghinare, mere si fructe de padure.

GEMENI

Busuiocul este planta Gemenilor. Esti predispus la afectiuni respiratorii, iar busuiocul are multiple beneficii in cazul acestora. Mai poti consuma migdale, morcovi si mazare.

CITESTE SI: Cum vei sta cu banii in luna septembrie, in functie de zodie

RAC

Ai probleme cu stomacul si cu retentia de lichide. Pentru tine este indicat tarhonul, un bun tonic. Racilor le mai sunt recomandate legume precum: varza, sfecla si napii.

LEU

Leului ii este recomandata rostopasca. Aceasta planta este excelenta in afectiunile inimii, in special hipertensiune si tahicardie. Ar mai fi bine sa mananci orez, urzici, stevie si spanac.

FECIOARA

Fecioarele au o sensibilitate mare la stres, asa ca ar fi bine sa consume rozmarin. De asemenea, sa ai mereu in frigider cartofi, gulii, telina si sfecla.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top