Connect with us

Revistateo.ro

noroc

Stiri

Ce carte de joc iti poarta NOROC, in functie de momentul in care te-ai nascut

Ziua si luna in care te-ai nascut iti spun cat noroc ai. Vezi ce carte de joc ti se potriveste in functie de momentul nasterii si ce inseamna pentru destinul tau!

Sunt 52 de carti de joc, tot atatea ca si saptamanile dintr-un an. Cele patru anotimpuri sunt simbolizate prin cartile de joc: trefla, cupa, pica si caro. Inima rosie simbolizeaza primavara, trefla reprezinta vara, cartea de caro inseamna toamna, iar inima neagra simbolizeaza iarna.

VEZI CAT NOROC AI, IN FUNCTIE DE LUNA NASTERII

PICA: decembrie, ianuarie, februarie

Daca te-ai nascut in lunile de iarna, te reprezinta inima neagra. Inseamna ca esti inteligent si generos, muncitor si foarte ambitios. Esti determinat sa fii in frunte si sa ai intotdeauna control asupra oamenilor si situatiilor. Desi poti fi lider, trebuie sa fii atent ca sa nu devii prea egoist. Ai invatat ca atunci cand este vorba despre noroc, mai bine ti-l faci singur!

CITESTE SI: Ce planta iti face bine in functie de zodie

RECOMANDARE: TESTUL ADEVARULUI: Cat esti de complexat?

CUPA: martie, aprilie, mai

Daca te reprezinta inima rosie, inseamna ca esti sensibil si emotiv. Ai mereu primavara in suflet, ceea ce inseamna ca vezi lucrurile frumoase din orice situatie. Chiar daca soarta este de partea ta, ai grija sa nu pierzi acest noroc din joaca. Cateodata esti foarte comod si putin cam aerian, insa, in zilele bune, cei din jur se pot baza pe tine.

TREFLA: iunie, iulie, august

Cei nascuti vara sunt ocrotiti de simbolul trefla, care le aduce noroc. Daca te numeri printre ei, esti sociabil si creativ, cel care are cele mai multe si mai inspirate idei. Vrei mereu sa incerci lucruri noi, pentru ca esti foarte curios. Din pacate, desi ai noroc, risti sa il pierzi, din cauza ca nu reusesti sa duci la capat ceea ce ai inceput.

CARO: septembrie, octombrie, noiembrie

Te caracterizeaza pragmatismul. Simbolul caro te face sa cauti mereu utilitatea obiectelor sau a actiunilor. Esti foarte atent la toate detaliile, extrem de riguros si iti doresti sa ai parte de o situatie materiala care sa iti asigure confort. Vei avea noroc din acest punct de vedere, insa trebuie sa iti dai seama cand sa renunt la ambitie.

CARTEA NOROCOASA IN FUNCTIE DE ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT

Intre 1 si 6 ale lunii: DECARUL

Cei nascuti in primele sase zile ale lunii au drept carte norocoasa Decarul, care este reprezentarea oamenilor dinamici si prietenosi. Daca te numeri printre ei, vei fi intotdeauna dornic sa impartasesti din cunostintele tale, dar sa si inveti din experientele celorlalti. Ai spirit de antreprenor.

Intre 7 si 12 ale lunii: VALETUL

Daca esti nascut in aceste zile, te reprezinta Valetul si inseamna ca ai mult noroc si vei fi mereu in fruntea celorlalti. Esti foarte descurcaret si ambitios, iar ceilalti iti apreciaza aceste trasaturi. Esti un adevarat cuceritor, si in dragoste si in viata.

Intre 13 si 18 ale lunii: DAMA

Damele sunt reginele cartilor de joc, deci se cred superioare. Totusi, daca te-ai nascut sub acest simbol, ai un suflet bun si generos. Esti foarte atenta la detalii si esti perfectionista. Poti fi un prieten de nadejde, daca cineve iti castiga increderea.

Intre 19 si 24 ale lunii: REGELE

Ai o personalitate puternica, exact ca cea a unui Rege. Iti place sa iei decizii singur si nu prea respecti ce iti spun apropiatii. Esti poate prea incapatant, insa acest lucru se dovedeste o calitate, pe plan profesional. Desi nu te intereseaza neaparat banii, iti place sa castigi stima si admiratia celor din jur.

Intre 25 si 31 ale lunii: ASUL

Esti foarte independent si usor singuratic. Nu reusesti sa iti faci prieteni usor, insa te atasezi extrem de mult, atunci cand iti deschizi inima fata de cineva. Ti-ai dori o cariera pe cont propriu si ai avea succes, datorita spiritului de initiativa de care dai dovada.

CITESTE SI: TOP 5 zodii care au nevoie de companie

CITESTE SI: Zodiile care se relanseaza in luna septembrie

Sursa foto: wordpress.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top