Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ziua si ora GHINIONISTA pentru fiecare zodie. Tie CAND NU ITI MERGE BINE?

Daca e marti si e 13, au loc trei ceasuri rele! Insa aceasta legenda nu este valabila pentru fiecare semn zodiacal. Descopera care este ziua saptamanii cea mai ghinionista pentru tine si chiar si ora la care norocul iti face tai-tai!

BERBEC: SAMBATA, 17:25

Cel mai ghinionist punct al saptamanii pentru tine este sambata la ora 17:25. Este momentul in care astrele nu iti ajuta memoria iar capacitatea de concentrare scade simtitor.

TAUR: VINERI, 14:08

Sfarsitul de saptamana este unul dificil pentru tine, mai ales daca muncesti la foc automat zi de zi. Acesta este punctul critic in care organismul iti spune ca trebuie sa mai faci o pauza.

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla cine te barfeste!

GEMENI: SAMBATA, 23:45

Sambata nu este cea mai placuta zi pentru tine. Casa Iubirii si Casa Prieteniei sunt grav afectate de alinierea planetelor. Nu e bine sa te certi sambata seara cu nimeni. Vei pierde inainte de a spune ceva!

RAC: LUNI, 07:34

In cazul in care te trezesti de dimineata, aceasta este ora la care toate planurile tale se intersecteaza si nu poti sa ajungi intr-o mie de locuri.

LEU: VINERI, 23:13

Soarele si Venus nu au o relatie tocmai placuta. Astrul care te guverneaza te pedepseste luandu-ti din norocul pe care il primesti cadou in restul zilelor saptamanii.

FECIOARA: DUMINICA, 13:30

Tocmai ziua odihnei este cea care iti framanta gandurile. Iti scapa tot din mana, nu reusesti sa fii coerent si, in plus de asta, te deprimi usor daca te plictisesti.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top