Connect with us

Revistateo.ro

durere

Stiri

Ce DURERE are fiecare zodie in aceasta toamna? Vezi ce zic astrele despre ce afectiuni poti suferi!

Zodia in care te-ai nascut iti spune la ce afectiuni esti predispus in aceasta toamna. Vezi ce dureri vei avea!

BERBEC

Esti predispus catre dureri de cap, care nu te vor lasa nici in aceasta toamna. Evita cat poti de mult stresul! Ai grija si la afectiunile gastro-intestinale, deci este bine sa fii atent la ceea ce mananci.

TAUR

Este cunoscut faptul ca Taurii sunt foarte sensibili in zona gatului. Daca esti nascut in aceasta zodie, tine cont ca toamna aceasta poate veni cu dureri de gat, amigdalite sau laringite. De asemenea, ai putea descoperi probleme cu glanda tiroidei.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

Iti poti da seama de acest lucru daca te ingrasi brusc si ai stari de apatie sau palpitatii si insomnii. Consulta un specialist!

GEMENI

Gemenii sunt foarte predispusi, in general, la afectiuni pulmonare. Asa ca ai grija ca, in aceasta toamna, sa iti intaresti imunitatea si sa te imbraci bine, astfel incat sa nu te trezesti cu o raceala sau bronsita, mai ales ca esti foarte sensibil la umezeala. Mare grija si la disfunctiile sexuale!

RAC

Ai un sistem digestiv care mereu ti-a pus probleme, asa ca aici trebuie sa fii atent. Incearca sa controlezi cat mai bine stilul de viata, astfel incat alimentatia ta sa nu duca la gastrita sau ulcer. In acest sens, ai grija sa nu te expui la stres.

LEU

Toamna aceasta, te pandesc problemele cardiace. Poti sa suferi de hipertensiune sau tahicardie. Ai grija la stilul de viata si la cat de mult lucrezi, caci acestia sunt doi mari factori care iti vor afecta inima.

FECIOARA

Risti ca in aceasta toamna sa cazi prada depresiei. De asemenea, esti predispus la afectiuni hormonale. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic, pentru un set de analize, astfel incat sa previi eventualele probleme. Ar fi excelent sa te relaxezi mai mult!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top