Connect with us

Revistateo.ro

mama

Stiri

Scrisoare INCREDIBILA: „Vreau sa ma apropii de MAMA, dar crede ca sunt DIAVOLUL”

O femeie face o marturisire la care nimeni nu se astepta. Aceasta vrea sa sa apropie mai mult de mama ei, insa propriul parinte crede ca este diabolica.

„In timpul copilariei mama ma proteja intr-un mod exagerat. Nu a putut sa aiba alti copii iar asta ne-a apropiat foarte mult, lucru ce a degenerat cand mi-a spus ca nu vrea ca eu sa-mi fac prieteni noi.

Cand am ajuns adolescenta a inceput si perioada mea de „rebeliune”: am inceput sa am prieteni cu care ea nu era de acord, sa am iubiti, sa beau, sa fumez si sa merg din ce in ce mai rar pe la scoala. Dupa cum era de asteptat, reactia ei a fost una cat se poate de intensa. Astfel, a inceput sa imi verifice camera in fiecare zi pentru a cauta „dovezi”. Imi deschidea corespondenta personala, venea la scoala neanuntata si mi-am petrecut o buna parte din adolescenta pedepsita.

Cam la fel s-a intamplat si cand am mers la facultate. Extrasele bancare ajungeau la ea, pentru a vedea pe ce am cheltuit fiecare banut si chiar daca parintii m-au sustinut financiar tot ea ma ameninta ca voi ramane fara bani daca nu-i raspund la telefon ori daca va vedea ceva dubios pe extras.

Dupa cum era de asteptat, convorbirile noastre se incheiau cu certuri, lucru ce a degenerat iar ai mei au divortat.

CITESTE SI: „Platit in dragoste”: O LECTIE DE VIATA cum doar o MAMA poate sa ofere!

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

Maica-mea a dat vina tot pe mine pentru separare si de multe ori ma suna ca sa urle la mine si sa-mi spuna cat de mult ma uraste pentru ca i-am ruinat viata.

Dupa terminarea studiilor ne-am racit destul de mult iar eu mi-am vazut de viata mea. Am studiat din greu, am un job bun, un sot extraordinar si o multime de prieteni apropiati, multi din copilarie. Cu toate acestea am ajuns la 40 de ani si de fiecare data cand imi vizitez mama imi aminteste cum i-am ruinat viata (de fapt este casatorita cu un barbat extraordinar) si cum aproape am omorat-o prin comportamentul meu.

De multe ori am stat si m-am gandit la asta si cred ca daca ea ar fi reactionat diferit in perioada mea de razvratire lucrurile nu ar fi scapat de sub control. In fine, ea oricum m-ar contrazice acum. Crede ca sunt o persoana rea, diabolica, trimisa sa o distrug dupa cum imi spune de fiecare data. Urasc sa o contrazic, asa ca evit subiectul de fiecare data.

Cu toate acestea, simt ca a venit timpul (dupa 25 de ani) sa inceteze sa ma mai pedepseasca pentru comportamentul meu din adolescenta si sa incercam sa construim o relatie mai frumoasa. Nu stiu insa ce as putea sa fac pentru ca legatura dintre noi sa mearga mai departe si ma intreb daca ar putea vreodata sa renunte la ura fata de mine…”.

CITESTE SI: Aceasta mama este in faza terminala de cancer, insa se asigura ca fiica ei nu o va uita niciodata

citeste si: Dramatic: A pierdut 14 sarcini si a realizat tarziu care este problema ce o impiedica sa fie mama

Sursa foto womenforfathersrights.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top