Connect with us

Revistateo.ro

pestera

Inedit

De ce sa mergi in pelerinaj la PESTERA SFANTULUI ANDREI? E un loc UNIC!

Este un loc incarcat de spiritualitate, plin de liniste si de binecuvantare. Iata de ce e atat de speciala Pestera Santului Andrei!

Pelerinajul la Pestera Sfantului este o lectie pentru intreaga familie. E o invatatura de geografie, istorie, religie, spiritualitate. Ea se afla in tinutul Dobrogei, in apropierea localitatii Matei Corvin.

Aici se afla icoana facatoare de minuni si crucea Sfantului Andrei, unde se gaseste o particica din degetul Marelui Sfant. Oamenii se roaga aici pentru o minune. Se spune ca izvorul care curge in apropiere are puteri tamaduitoare.

CITESTE SI: Vrei sa iti cureti SUFLETUL in aceasta toamna? Porneste pe drumul SPIRITUALITATII

CITESTE SI: Rugaciune DE IERTARE a pacatelor. Mantuieste-te in fata lui DUMNEZEU!

In pestera se poate vedea un fel de pat scobit in piatra despre care se spune ca era locul de odihna al Apostolului Andrei. Cei care sunt in suferinta vin sa isi recapete sanatatea in acest loc sfant si petrec cateva zile si nopti pe „patul sfantului Andrei”, fix acolo unde a stat si „cel dintai chemat” de Dumnezeu.

UN LOC CE FACE MINUNI

Se spune ca Pestera Sfantului Andrei are puterea de a face minuni. In 1944, dupa ce fusese tansformata in biserica si sfintita de catre Episcop, a fost distrusa de trupele rusesti. A fost refacuta abia in 1990, cand a devenit un reper al crestinatatii pe harta Dobrogei. Oamenii din toate colturile lumii vin sa se roage in locul in care a trait Apostolul si citesc rugaciuni pentru bolnavi, lasa acatiste, iconite si cruciulite, pentru ca Sfantul sa le indeplineasca rugile.

CITESTE SI: 7 izvoare făcătoare de minuni din România

CITESTE SI: AUDIO: Înregistrare cu vocea lui Arsenie Boca. Vorbele părintelui sunt CUTREMURĂTOARE!

Sursa foto: cronicaromana.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top