Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Se schimba COMPATIBILITATILE! Afla cu ce zodie trebuie sa te cuplezi in 2016!

Astrele vin cu vesti socante! Uita de compatibilitatile clasice prevazute pana acum! Din 2016 fiecare zodie se va intelege cu cine nu se asteapta. Vezi cu cine iti recomanda constelatiile sa te cuplezi anul urmator!

Cu cine trebuie sa te cuplezi in 2016:

DACA ESTI BERBEC:

In 2016 te vei intelege de minune cu un Rac. Daca ai vreun plan de afaceri si nu stii cu cine sa il pui in aplicare, apeleaza un prieten guvernat de aceasta zodie!

DACA ESTI TAUR:

Anul urmator ai toate sansele sa te indragostesti de un Leu. Nu suporti deloc Leii insa ii vei privi cu totul alti ochii incepand de anul urmator.

CITESTE SI: Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

DACA ESTI GEMENI:

Anul viitor s-ar putea sa te cuplezi cu un Sagetator. Relatia ta va fi una cu nabadai dar asta te va tine acolo. Nu te vei plictisi nici macar o secunda alaturi de acest nativ.

DACA ESTI RAC:

Te vei cupla cu un Berbec. Iti vei dori sa modelezi persoana nascuta in aceasta zodie si asta deoarece iti place sa ii ajuti pe ceilalti sa se autodepaseasca.

DACA ESTI LEU:

Urmatorul an vine cu surprize din punct de vedere amoros. Trebuie sa te obisnuiesti cu nativul nascut in zodia Taur si sensibilitatea sa. Vei descoperi latura ta total necunoscuta!

DACA ESTI FECIOARA:

Te vei cupla in mod clar cu o Balanta! Ai nevoie de cineva care sa te echilibreze iar anul urmator, turbulent pentru tine, vei simti ca nu mai poti face fata schimbarilor care se anunta in lant.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top