Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Claudia Pavel, despre experienta traita in LUMEA DE DINCOLO: „Eram fericita, vorbeam cu cineva!”

Exista multe istorisiri despre experienta vietii de dincolo. Cantareata Claudia Pavel a marturisit cum a fost dincolo, in urma accidentului de masina suferit in anul 2007 cand a stat in moarte clinica.

„Simteam o liniste pe care nu ai cum s-o simti”, a povestit Claudia Pavel pentru Teo Show. Cantareata cunoscuta sub numele de scena Cream a marturisit ca nu a vazut niciun tunel luminos, asa cum povestesc foarte multi oameni aflati la granita dintre viata si moarte. Vedeta spune ca s-a simtit totusi, eliberata.

CITESTE SI: Un copil de 7 ani si-a implorat doctorii sa-l lase sa moara. Motivul te va umple de lacrimi!

CITESTE SI: 5 lucruri care se întâmplă când mori

„E ca o eliberare, eram foarte fericita”, mai spune aceasta. De asemenea, Claudia sustine ca atunci cand s-a aflat in moarte clinica a stat de vorba cu cineva dar nu isi mai aduce aminte ce anume a discutat: „Stiu sigur ca am vorbit cu cineva. Eram foarte linistita”.

Cantareata a stat in coma in anul 2007 in urma unei filmari curajoase, la zero grade. Majoritatea relatarilor persoanelor care se trezesc din moarte cerebrala includ existenta unui tunel luminos la capatul caruia se afla fiinte de lumina si ingeri.

Multe persoane care vin din lumea de dincolo spun ca au simtit adevarata pace si dragoste a lui Dumnezeu si revenirea pe pamant i-a facut din nou nefericiti.

CITESTE SI: Cum primim SEMNE DE LA MORȚI. Povești uluitoare

CITESTE SI: S-a aflat secretul! Dieta pe care o țin mai multe popoare pentru a nu se deprima

Parapsihologii sustin ca persoanele pe care Dumnezeu nu le ia la ei mai au multe de invatat pe pamant si intoarcerea lor in ‘iadul’ celor lumesti poate fi data ori ca o pedeapsa ori ca un lucru necesar pentru mantuirea finala.

Sursa foto: cinemagia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top