Connect with us

Revistateo.ro

parerea

Stil de viata

VIDEO: Cateodata, parerea celorlalti CHIAR CONTEAZA. TREBUIE SA VEZI acest filmulet emotionant

Un filmulet publicat pe internet arata cum o mare problema a oamenilor este ca se SUBAPRECIAZA. Vezi cat de mult conteaza parerea celorlalti!

In materialul video este realizat un experiment social. Mai multi oameni sunt rugati sa noteze pe o tablita ce nota si-ar da. Cei mai multi au scris note foarte mici, chiar 4, semn ca se subapreciaza. Surprinzatoare sunt notele pe care le-au primit de la cei dragi!

CITESTE SI: Testul onestitatii: Experimentul care arata cat de corecti sunt oamenii. Care crezi ca e rezultatul?

CITESTE SI: VIDEO: Doi tineri s-au supus unui experiment incredibil: Au fost șocați când și-au văzut fețele machiate!

Vezi in materialul video clipele emotionante in care ei vad notele primite:

Acest tip de experiment a capatat o mare amploare pe internet. Sunt realizate mai multe materiale video menite sa demonstreze ca oamenii nu isi cunosc adevarata valoare, nu isi stiu calitatile, nu se cred frumosi sau destepti in masura in care sunt astfel. Este un semnal de alarma asupra faptului ca trebuie sa ne acceptam si sa ne iubim pe noi insine, caci suntem perfecti asa cum suntem. Este important sa incepi sa te iubesti, pentru a te putea dezvolta. Doar asa poti sa cresti!

Poti face si tu, acasa, astfel de experimente. Roaga-ti familia sa iti dea note si spune-le cate puncte ti-ai oferi tu. Sigur ai fi surprins.

Poti sa faci si un test pentru a vedea cum te percepe partenerul. Desenati-va reciproc pe o foaie de hartie, fara a va privi, doar pe baza memoriei. Vei descoperi ca el a remarcat anumite lucruri la tine de care nu erai constient.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top