Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

MARE EVENIMENT in Biserica: MINUNEA care I-A SCAPAT DE BOLI!

Oamenii s-au vindecat de boli necrutatoare scaldandu-se intr-un izvor miraculos. Acolo s-a ridicat una dintre cele mai importante biserici din istoria crestinismului. Citeste mai jos despre ce e vorba!

Biserica Ortodoxa pomeneste pe 6 septembrie Minunea Sf. Arhanghel Mihail din Colose (Frigia). Sfantul Apostol Ioan anuntase in vremurile cand cei din Frigia se inchinau la o vipera ca vor fi vizitati de printul arhanghelilor, Mihail, care avea sa infaptuiasca cea mai mare minune a sa.

CITESTE SI: Nepoata lui ARSENIE BOCA, marturisiri despre SFANTUL ARDEALULUI: „Stia tot despre mine. L-A AVUT PE DUHUL SFANT!”

CITESTE SI: S-a rugat la Arsenie Boca si s-a produs MIRACOLUL! Prin situatia asta trec sute de mii de romani!

MINUNEA SFANTULUI ARHANGHEL MIHAIL: Trimisul Domnului si-a facut simtita prezenta printr-un miracol: din pamant tasnise un izvor nesecat, vindecator de boli.

Credinciosii care aveau credinta intru Domnul si il iubeau in mod nestemat pe Ingerul Ingerilor s-au scaldat in acel izvor si s-au curatat de toata boala. Tatal uneia dintre fetele care a scapat de boala a ridicat in acel loc o biserica in cinstea Sfantului Arhanghel Mihail.

„De nu vom astupa cu pamant apa aceea si pe omul acela de nu-l vom ucide, toti zeii nostri vor fi defaimati cu desavarsire de catre cei ce se tamaduiesc acolo”, se arata in planul diabolicesc al celor care nu il iubeau pe inger.

CITESTE SI: Blestemele de la Manastirea Frasinei. Povestile tulburatoare ale unor femei

CITESTE SI: Rugaciunea nodurilor, catre FECIOARA MARIA

In vremea lui Arhip (la 90 de ani de la construirea Bisericii Tamaduitoare), mai multi elini s-au dus sa astupe izvorul si s-au gandit sa il ucida pe Arhip, crestinul care propovaduia intelepciunea lui Dumnezeu si povestea despre minunile Sf. Arhanghel.

MINUNEA SFANTULUI ARHANGHEL MIHAIL: In momentul in care necuratii s-au apropiat cu toiagul de Arhip, pentru a-l ucide, mainile lor amortisera, iar atunci cand se indreptau catre izvor, din pamant nu mai iesea apa ci valuri de foc care ii speria pe necredinciosii ce se inchinau la zeitati. De minune aceasta numai Sf. Arhanghel putea fi cunoscator!

minunea - 05092015-3

Sursa foto: crestinortodox.ro, stiriapropotv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top