Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 7 septembrie 2015

Horoscop 7 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

Horoscop 7 septembrie 2015 – Berbec

Visele tale romantice zboara departe, catre formarea unei familii, catre o nunta, si cand vezi ca si partenerul participa la visele tale, devii tot mai optimist ca ele vor deveni realitate. Va alimentati unul altuia visele cele mai frumoase, pentru ca iubirea voastra e puternica si sperati si mai mult de la viitorul vostru comun. Vorbiti despre o locuinta noua, despre un copil, despre un tel maret care va implineste pe amandoi in egala masura. Daca abia azi cunosti pe cineva, sperantele tale cresc peste noapte, pentru ca ceva in adancul inimii spune ca acesta ar putea fi alesul!

Horoscop 7 septembrie 2015 – Taur

Ideile pe care le prezinti celor din fata ta sunt imediat acceptate de cei care te asculta, pentru ca vii cu argumente logice, cu explicatii detaliate, si toata lumea intelege exact ce vrei sa spui. Foloseste-te de atuurile tale din domeniul comunicarii si pune-ti in valoare inteligenta, pentru ca de acolo, din mintea ta, vin azi cele mai bune solutii de care au si altii nevoie. Propunerile pe care le expui, caile pe care pe propui sunt imbratisate cu incredere de cei care iti sunt alaturi, pentru ca ei nu gasesc, momentan, alte solutii. Exprima-ti punctul de vedere cu vehementa si incredere, pentru ca ai cu ce te lauda!

Horoscop 7 septembrie 2015 – Gemeni

Primesti un surplus de energie de la o persoana care emana un optimism covarsitor. Desi tu poate nu esti la fel de entuziast ca cel din fata ta, reusesti totusi sa te molipsesti de la el si sa i te alaturi in scopul pe care si l-a propus. Degaja atata energie pozitiva, incat nu-i poti rezista si incepi sa gandesti si tu la fel de optimist rezultatele spre care te indrepti. El investeste mult si in tine, pentru ca vede ca ai unele retineri si, ca sa te convinga sa-l urmezi, mai intai iti alimenteaza tie visele, sperantele, orgoliile, tot ce ai nevoie ca sa participi alaturi de el la succesul final.

Horoscop 7 septembrie 2015 – Rac

Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jurul tau, cei care iti sunt concret alaturi, ci poti avea si prieteni… nevazuti. Discuti cu ei cu lejeritate chiar si fara a-i vedea, dar ii simti atat de puternic pe aceeasi lungime de unda, asa cum nu simti pe nimeni, in lumea exterioara palpabila. Ofera-ti acest ragaz intim de a discuta intre patru ochi cu prietenii tai secreti, indiferent ca sunt ghizi spirituali din invizibil de la care ceri o inrumare, ca sunt ingerii tai de la care astepti un sfat, sau doar eul tau interior care are ceva sa-ti transmita. Permite-ti aceasta introspectie personala si ai sa descoperi raspunsuri pe care niciun om nu ti le-ar putea oferi!

CITESTE SI: Previziuni karmice 7-13 septembrie 2015: Berbecii vor fi BANTUITI de trecut!

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

Horoscop 7 septembrie 2015 – Leu

Nu are rost sa duci mai departe o suferinta care ar fi trebuit demult sa se stinga, dar exista persoane in jurul tau care tot despre asta vorbesc si iti tot aduci aminte. Ia taurul de coarne si spune adio acum acelor emotii ca sa stergi cu buretele starea nefasta care te-a coplesit. Amintirile urate pot sa dispara, starea de insatisfactie poate pali, totul e sa gasesti ceva mult mai bun si mai frumos care sa compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur exista ceva, pentru ca tu esti o fire pozitiva si tonica ce gaseste intotdeauna un motiv de zambit. Gandirea pozitiva lupta impotriva celei negative si invinge!

Horoscop 7 septembrie 2015 – Fecioara

Esti foarte preocupat de lumea larga, citesti cu aviditate, esti curios sa descoperi lucruri din toate colturile lumii. E bine sa te lasi purtat de aceasta dorinta maxima de cunoastere, pentru ca ziua de azi seamana perfect cu un curs intensiv la scoala vietii la care vei primi o multime de raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Intra in contact cu cat mai multa lume, dialogheaza, navigheaza pe internet, extinde-ti orizonturile prin legatura directa cu oamenii, cat mai diversi si din directii cat mai diferite. Aceasta este scoala cea mai eficienta, ascultand direct de la sursa ce au ceilalti sa-ti transmita.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top