Connect with us

Revistateo.ro

zodie

Stiri

Adevarul CRUD despre fiecare zodie. Vezi ce latura ASCUNSA ai!

Stii foarte bine ca multe dintre defectele tale sunt puse pe seama zodiei. Taurii sunt prea incapatanati, Gemenii sunt agitati. Afla care este, CU ADEVARAT, trasatura negativa care te domina!

Vezi ce zic astrele despre defectele fiecarei zodii si ce le reprezinta cu adevarat!

CITESTE SI: TOP 3 zodii cu SIMTUL UMORULUI! Razi pe burta la glumele lor!

CITESTE SI: TOP 3 ZODII care se cred BURICUL PAMANTULUI

BERBEC

Dai impresia ca esti rece si arogant, iar cei din jur au observat ca esti foarte incapatant. De aceea, trasatura ta dominanta este inversunarea cu care te lupti pentru a avea dreptate. Iti place sa fii lider si iti doresti pozitii de conducere.

Partea buna este ca esti un om de cuvant, care face intotdeauna ceea ce promite.

TAUR

Esti foarte influentat de emotii, asa ca starile tale psihice se vor rasfringe asupra actiunilor tale si asupra celorlalti. Aceasta zodie este calma, pana cand sa isi piarda controlul, de aceea trasatura ta dominanta este sensibilitatea. Nervii, stresul, emotiile te afecteaza mai mult decat pe altcineva, motiv pentru care reactionezi foarte puternic atunci cand acestea te afecteaza.

Partea buna este ca empatizezi bine cu cei din jur, lucru ce te ajuta sa pastrezi prietenii de durata.

GEMENI

Esti foarte vesel si mereu pus pe distractie, insa, de fapt, esti o fire profunda. In secret, te caracterizeaza impredictibilitatea. Poti sa stabilesti o mie de lucruri si sa nu te tii de cuvant sau poti sa fii extrem de incantat in legatura cu un eventiment care, in realitate, te va dezamagi. Starile tale de spirit se schimba rapid si treci usor de la agonie la extez.

Partea buna la aceasta zodie e ca este extrem de generoasa cu cei apropiati.

RAC

Te caracterizeaza curiozitatea. Chiar daca tu stii ca doresti doar binele celor din jur, ei pot fi deranjati de faptul ca vrei sa stii chiar totul. Aceasta zodie trebuie neaparat sa cunoasca toate dedesubturile unei probleme, asa ca vor pune multe intrebari.

Partea buna este ca ai simtul umorului, care te ajuta sa iesi din orice incurcatura.

LEU

Simti nevoia sa fii mereu admirat si apreciat. De aceea, trasatura dominanta este narcisismul. Este cunoscut faptul ca nativii din aceasta zodie nu iubesc pe nimeni mai mult decat pe ei insisi. Ai o stima de sine extrem de crescuta, ce te ajuta sa nu te las niciodata umilit!

Partea buna este ca esti foarte ambitios.

FECIOARA

Te caracterizeaza perfectionsmul. Acesta te poate face sa ai o fire prapastioasa, care isi imagineaza fel de fel de scenarii ce pot avea loc daca scapa situatia de sub control. De aceea, ai un comportament un pic cam autoritar, care poate fi deranjant pentru ceilalti.

Partea buna este ca esti mereu gata sa sari in ajutorul prietenilor si familiei.

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. ALEXANDER

    2016-04-06T15:53:05+03:00 at 2016-04-06T15:53:05+03:00

    SE ZICE DESPRE LEI CA SUNT NARCISISTI.DAR EXISTA SI LEI CARE SUNT ALTRUISTI CARE AU UN GRAD DE DARUIRE DE SINE PANA LA STADIUL DE RENUNTARE DE SINE.ACESTI LEI CONSTRUIESC IMPERII….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top