Connect with us

Revistateo.ro

ora

Stiri

Asculta-ti BIORITMUL! Vezi ce sa faci la fiecare ORA din zi!

Ai simtit ca unele lucruri pot fi facute doar la o anumita ora? Ei bine, organismul tau stie cel mai bine cand sa mananci, sa faci sport sau sa te relaxezi!

Ai observat ca starea ta de spirit si energia ta fluctueaza pe parcursul unei zile? Acest lucru se datoreaza faptului ca hormonii si organele noastre functioneaza dupa un bioritm care ne influenteaza intreaga activitate.

CITESTE SI: Ziua si ora GHINIONISTA pentru fiecare zodie. Tie CAND NU ITI MERGE BINE?

CITESTE SI: Care este DESTINUL tau in functie de CIFRA NUMELUI! Vezi ce spune NUMEROLOGIA!

De la ora 3 pana la 5 dimineata: inchei ciclul de somn, iar plamanii lucreaza la capacitate maxima. Respiratiile adanci aduc oxigenul in sange si pun in miscare nervii.

De la ora 5 pana la 7: intestinele lucreaza pentru a incheia digestia, astfel incat sa incepi ziua cu un corp curat.

De la ora 7 pana la 9: Stomacul este pregatit sa lucreze, asa ca este momentul optim pentru micul dejun bogat in fibre, care iti ajuta digestia.

De la ora 9 pana la 11: Este timpul splinei si al pancreasului – ajuta organismul sa metabolizeze mancarea si sa iti ofere energie pentru intreaga zi. E un moment excelent ca sa faci exercitii.

De la ora 11 pana la 14: Inima pompeaza sangele cu nutrienti in tot organismul. Este un bun moment pentru a savura o cana cu ceai relaxant sau sa dormi putin.

De la ora 13 pana la 15: Intestinele au terminat digestia si este momentul pentru pranz.

CITESTE SI: Adevarul CRUD despre fiecare zodie. Vezi ce latura ASCUNSA ai!

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

De la ora 15 pana la 17: Vezica urinara lucreaza pentru a elimina elementele nocive din mancare. Ajut-o si bea un pahar mare cu apa.

De la ora 17 pana la 19: Rinichii continua sa curete organismul. Bea apa si fa cateva exercitii. Poti sa iei si o cina usoara.

De la ora 19 pana la 21: Tensiunea sangelui este foarte ridicata, e momentul sa faci cateva intinderi. Este si momentul ideal pentru sex.

De la ora 21 pana la 23: Glandele endocrine lucreaza pentru a echilibra organismul. Acum e perioada cea mai buna ca sa adormi.

Sursa foto: plus.google.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top