Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO: Cum arata OAMENII-LUP, care circula LIBERI pe strazi

Oamenii sunt terifiati cand ii intalnesc pe strada. Copiii zbiara si fug de ei ca de niste animale salbatice. Ei, in schimb, sunt extrem de socati de faptul ca societatea ii respinge: CINE SUNT OAMENII-LUP.

O familie formata din 30 de persoane a bagat in sperieti Mexicul. Este vorba despre mai multe persoane care, din cauza unei dereglari genetice, sunt numiti oameni-lup.

Acestora le creste par din abundenta pe fata iar femeile din familie trebuie sa se barbiereasca mai des decat orice barbat normal.

CITESTE SI: Profetia SOCANTA a lui NOSTRADAMUS pentru toamna aceasta! SATURN DISPARE, LUMEA NOUA APARE!

CITESTE SI: CUTREMURATOR: tinuta in portbagajul masinii si violata de propriul tata. Vezi marturia plina de DURERE a acestei femei

Povestea lor este socanta: „Ni se spune ca trebuie sa traim in munti, asa cum suntem noi, ca animalele”, spune unul din cei 30 de membri ai ciudatei familii.

Oamenii-lup au par in parti ale corpului unde in mod normal nu ar trebui sa creasca. Unul din ei isi castiga existenta tocmai datorita infatisarii sale inspaimantatoare: Jesus Chuy Aceves face spectacole de circ cu care ajunge peste tot prin Mexic si este extrem de asteptat de public oriunde ar ajunge.

Femeile au o conditie si mai dificila. Sunt agresate de barbati deoarece acestia le considera niste anomalii demne de a fi omorate si le este frica sa nasca, oricat de mult si-ar dori sa aiba copii.

Teama este una fireasca: medicii sustin ca exista sanse foarte mari ca viitorii lor copii sa aiba aceeasi problema genetica.

Mai mult de atat, chiar si atunci cand merg sa isi cumpere mancare sau sa se tunda acestia primesc reactii care mai de care mai ostile, deseori fiind scuipati si agresati cu diferite obiecte.

CITESTE SI: Caz cutremurator: Condamnata la moarte de propria familie pentru ca a fost violata

CITESTE SI: Motivul pentru care femeia cu burta de 2,4 metri diamteru este fericita te va soca!

Aceasta este una dintre cele mai ciudate comunitati din lume. Tu cum ai reactiona daca ai da ochii cu oamenii-lup?

oamenii-lup - 07092015-3

oamenii-lup - 07092015-4

oamenii-lup - 07092015-5

oamenii-lup - 07092015-6

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top