Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce se petrece in corpul tau daca bei UN SINGUR PAHAR CU LAPTE

Un singur pahar cu lapte (de 250 ml) poate produce o adevarata revolutie in organismul tau. Descopera secretele acestui lichid atat de delicios!

1. CAPETI FORTA

Laptele contine calciu iar calciul iti intareste oasele si iti da o stare de bine in primele 5-10 minute de la consumare. Un singur pahar cu lapte poate inhiba pofta de alimente nesanatoase. Multi nutritionisti sunt de parere ca daca te rezumi la un pahar cu lapte pe zi vei avea sanse mai putine sa cresti in greutate si asta datorita aportului de calciu.

CITESTE SI: Masează-ți tenul cu lapte și zahăr! Uite ce efect uimitor are acest procedeu!

CITESTE SI: Este sau nu toxic laptele crud? Iată ce spun oamenii de ştiinţă!

2. ITI INSANATOSESTE SMALTUL DINTILOR

Laptele contine, pe langa calciu, fosfor si o proteina esentiala protejarii dintilor: cazeina. Cazeina reduce efectul formarii cariilor de catre alimente asupra dintilor.

3. TE APARA DE CELULELE CANCEROASE

Acidul linoleic din lapte este eficient in prevenirea cancerului colo-rectal dar si cel mamar. Potrivit unui studiu realizat recent, persoanele care consuma un singur pahar de lapte pe zi castiga cu 35% mai multa sanatate in fata cancerului.

4. ITI CONTROLEAZA GLICEMIA

Laptele este recomandat in boli precum diabetul de tip 2 si asta datorita indicelui glicemic scazut al produselor din lapte care ajuta la un control mai eficient al glicemiei.

CITESTE SI: Tratament antifumat si alte doua leacuri inedite cu LAPTE DE CAPRA

CITESTE SI: Desertul copilăriei: Lapte de pasăre

5. CELULELE TALE VOR FI MAI FERICITE

Celulele corpului uman au nevoie de hidratare in permanenta. Un pahar de lapte rece intr-o zi stresanta si pe deasupra si calduroasa te va hidrata mai bine decat orice suc natural sau chiar si decat apa plata.

Acest articol este scris cu scop informativ si nu inlocuieste vizita la medicul specialist pentru oricare din problemele enumerate mai sus.

Sursa foto: livewellmagazine.org

1 Comment

1 Comment

  1. Ulev

    2015-09-27T17:37:04+03:00 at 2015-09-27T17:37:04+03:00

    Explica ‘ i asta si celui care acum cateva zile avea alta teorie… „…de ce NU trebuie sa consumam lapte” si era un faimos medic…!?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top