Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Ultimele zile ale lui SATURN in SCORPION: Ce invata fiecare zodie

Planeta Saturn mai are cateva zile in Scorpion. Pe 17 septembrie, acest corp gigant va parasi zodia feminina de apa lasand in urma o serie de invataturi pentru toate zodiile.

Ce invata fiecare zodie de la planeta Saturn:

BERBECUL – Invata sa fie mai tolerant la locul de munca, sa gandeasca in avans pentru a nu se trezi cu surprize si sa taca atunci cand ii vine sa spuna prostii.

TAURUL – Acest nativ ramane cu dorinta de a realiza lucruri cat mai complexe. Nu se multumeste cu una, cu doua.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

GEMENII – Gemenii sunt afectati de iesirea lui Saturn din Scorpion doar pe plan amoros. Persoana nascuta sub acest semn zodiacal va sti sa fie mai atenta la esecurile in dragoste.

RACUL – Aceasta zodie invata sa fie mult mai precauta in ceea ce priveste punerea sufletului pe tava. Se deschide mai greu decat de obicei.

LEUL – Prezenta lui Saturn in casa IV a stabilizat in perioada 2012-2015 relatiile familiale. Cu toate acestea, trebuie lucrat in continuare la acest capitol. Regele junglei nu reuseste sa inteleaga nici azi de ce anumiti membri ai familiei nu le arata disponibilitatea pe care acesta o asteapta.

FECIOARA – In sfarsit Fecioara stie cum sa treaca de momentele de cumpana. Cu Mercur retrograd (care i-a facut o serie de necazuri) si Saturn in Scorpion, acest nativ a acumulat suficiente cunostinte incat sa nu se lase coplesit de furtunile emotionale.

BALANTA – Banii erau ochiul dracului o perioada pentru acest nativ insa prezenta lui Saturn a fost benefica astfel incat sa isi materializeze ideile la timp.

SCORPIONUL – Zodia feminina de apa reuseste sa devina mai responsabila insa abia la cateva luni dupa ce Saturn o paraseste.

SAGETATORUL – Izolarea nu face bine iar asta este lectia suprema cu care persoana nascuta in aceasta zodie pleaca acasa.

CITESTE SI: Top 4 zodii fara de care viata ta ar fi TRISTA

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CAPRICORNUL – Prezenta lui Saturn a afectat materialistul zodiacului exclusiv pe plan profesional. Esecurile cauzate de proastele investitii i-au deschis ochii in legatura cu noul trend in business.

VARSATORUL – Lipsa rabdarii a cauzat numeroase conflicte interioare in ultimii 3 ani. Cu rabdarea poti trece marea dar daca nu se vasleste ‘ca la carte’ nu exista sanse de a ajunge la celalalt mal.

PESTII – Saturn intra cu putere in lumea ideilor iar nativul nascut in aceasta zodie are suficienta inspiratie incat sa mute muntii din loc.

Sursa foto: eva.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top