Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

SCENARIU REVOLTATOR despre COPILUL MORT GASIT PE PLAJA: Cum se apara fotograful

Fotografia cu Aylan Kurdi, copilul refugiat gasit mort pe o plaja din Turcia, a starnit o serie de controverse. Cea mai noua informatie in legatura cu acest caz a inmarmurit Internetul. Vezi cum se apara fotograful!

Pe Internet a inceput sa circule o fotografie care te face stana de piatra. In cursa pentru a obtine informatii senzationale, unii reporteri pot recurge la actiuni care intra sub semnul intrebarii.

TEORIE SOCANTA DESPRE COPILUL MORT GASIT PE PLAJA. Potrivit comentariilor de pe retelele de socializare din ultimele ore, copilul gasit mort pe plaja a fost mutat de catre fotoreporteri pentru ca acestia sa surprinda un cadru mai bun. Locul initial unde a fost gasit micutul sirian era altul.

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei mame catre copilul refugiat LUAT DE INGERI: „IARTA-MA, MICUTULE!”

CITESTE SI: Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

copilul mort-3

Fotografa turca care a surprins imaginea ce a facut inconjurul lumii neaga informatia potrivit careia fotoreporterii au mutat cadavrul micutului aproape de valurile marii pentru un cadru mai bun. Aceasta sustine ca in momentul in care a vazut micutul ‘adus’ de mare a facut ceea ce facea orice profesionist: a apasat pe butonul camerei.

„A trebuit sa fac acea fotografie si nu m-am indoit nicio secunda”, spune Nilufer Demir, cea care a trezit emotia tuturor. Un alt fotograf cunoscut, Will Wintercross de la Daily Telegraph, sustine ca astfel de fotografii se fac tot timpul mai ales cand vine vorba de zone de conflict.

Cel mai marcat de imaginea care simbolizeaza esecul umanitatii in criza refugiatilor a fost politistul care l-a luat in brate pe micut. Acesta a declarat pentru presa ca s-a pus in locul tatalui micului refugiat si a simtit o durere teribila cand a trebuit sa predea trupul.

copilul mort-4

In legatura cu teoria potrivit careia fotograful ar fi mutat trupul lui Aylan cat mai aproape de valuri pentru un efect special, oamenii s-au aratat extrem de revoltati: „Este o crima emotionala!”, spune o femeie pe Facebook. „Asa ceva nu se poate! Nu e destul ca e mort copilul ala, mai facem si filme de prost gust ca sa scandalizam lumea si mai tare?”, spune un tanar.

Sursa foto: HEPTA, blick.ch

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top