Connect with us

Revistateo.ro

femei dispar

Inedit

Locul din care sute de femei DISPAR in fiecare an. Parintii sunt DISPERATI!

Sute de femei dispar anual in acest oras, iar parintii sunt convinsi ca sunt fost rapite. Oamenii nu mai stiu ce sa faca pentru a-si aduce copilele inapoi acasa!

Dintre aceste femei disparute, intr-un oras din Mexic, putine mai sunt gasite in viata. Cand parintii observa ca fiica lor a disparut, stiu ca nu mai au mult timp la dispozitie ca sa o gaseasca. Guvernul nu prea se implica in cautari, iar oamenii au mai multe sanse sa isi gaseasca fetele daca fac propriile campanii online.

De exemplu, fiica lui Elizabeth, Karen, a plecat de langa ea, la o toaleta publica, fara telefon, bani sau o geanta la ea. Mama a fost convinsa ca fiica ei a fost rapita.

CITESTE SI: SCRISOAREA unei femei abuzate. Marturisire DUREROASA: „Dupa ce am povestit familiei, m-am saturat sa aud aceste lucruri….”

CITESTE SI: Femeia care a trebuit sa moara pentru ca medicii sa constate MIRACOLUL din corpul ei

Elizabeth impreuna cu sotul ei au inceput propria investigatie, prin intermediul retelelor de socializare. Au intrat pe pagina de Facebook a fetei lor si au descoperit ca avea peste 4000 de prieteni. „Era ca si cum ai cauta acul in carul cu fan! Insa un om ne-a atras atentia. Avea o fotografie alaturi de o fata care purta putine haine si pistoale mari. Era prieten pe Facebook cu multe fete de aceeasi varsta ca a fiicei noastre”.

Parintii lui Karen au realizat ca trebuie sa se miste repede, pentru a-si gasit fata: au pornit campanii online, la radio si la televizor, au alertat politia si eforturile lor au dat roade. 16 zile mai tarziu, fata lor a fost gasita intr-o statie de autobuz.

Fetei i s-au promis o cariera de succes in lumea muzicala, calatorii si bani. Barbatul o manipulase sa creada ca intentiile sa le sunt bune. Si totul a pornit de la o pagina de socializare.

Parintii lui Karen au ajutat alte 21 de familii sa isi gaseasca fiicele. Inca sunt implicati in astfel de campanii, in care multe cazuri au ramas nerezolvate, chiar si dupa 5 ani.

1.238 de femei si fete au fost declarate disparute intre 2011 si 2012, acestea fiind cele mai recente date disponibile. 53% dintre ele aveau sub 17 ani. Cele mai multe victime au fost racolate online.

Sursa foto: bbc.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top