Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop zilnic 27 aprilie 2014

Horoscop

Horoscop zilnic 23 martie 2014

Horoscop 23 martie 2014 – Berbec
Vestile bune vin in toate partile si cum sa nu te bucuri si tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viata lor care ii fac acum atat de fericiti si simt nevoia sa impartaseasca si cu tine tot ce li se intampla. Felicita-i, transmite-le numai ganduri bune si laude, pentru ca ii va ajuta enorm sustinerea celor dragi! Si tu ai face la fel in momentele tale de sarbatoare, pentru ca nimic nu aduna mai bine familia aproape decat la bucurie! Ba chiar se poate ivi si sansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!

Horoscop 23 martie 2014 – Taur
Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atata vehementa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi ca n-a fost decat gura de ei! S-au aventurat in directii pe care nu le pot atinge, au facut angajamente pe care nu le pot respecta, si e frustrant sa stai pe loc din cauza exagerarilor celor care nu au stiut sa-si calculeze bine fortele. Decat sa depinzi de ei si mai apoi sa-ti incurce tie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea ca nu au cum sa se tina de cuvant. Nu te increde in astfel de oameni laudarosi, dar neputinciosi!

Horoscop 23 martie 2014 – Gemeni
Nimic nu tine vesnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera ca un lucru care te face fericit acum, va tine asa mult si bine. Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te poate ajuta cu adevarat. A ramane cramponat intr-o emotie, buna sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru ca vei avea tendinta de a privi lucrurile din acelasi unghi fara sa-ti dai seama ca mai sunt si alte aspecte pe margine. Nu trata totul atat de radical – ca-i perfect sau ca-i oribil – pentru ca exista si situatii de mijloc, si zone de gri, si perioade in care nu se mai intampla nimic, dar trec toate!

Horoscop 23 martie 2014 – Rac
Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru ca nu-l gasesti in tine insuti. Ai noroc: se iveste de undeva o persoana cu un tonus mai bun decat al tau care, prin exemplu personal sau prin incurajari foarte convingatoare, reuseste sa te sustraga dintr-o zona de apatie si neincredere in care ai alunecat. Il vei privi ca pe un adevarat salvator, pentru ca a aparut in calea ta exact cand aveai nevoie de un plus de energie pozitiva. Prinde-te de el si lasa-l sa te ridice inapoi la lumina, pentru ca prezenta sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tau.

Horoscop 23 martie 2014 – Leu
Nu stii ce sa apreciezi mai mult la persoana iubita: increderea si fidelitatea pe care ti le arata, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le sopteste. Ai nevoie si de unele si de altele, pentru ca o relatie adevarata nu poate exista fara gesturi de afectiune, dar nici fara fapte concrete care sa sustina vorbele. Daca partenerul spune lucruri frumoase si atat, nu e de ajuns pentru o relatie de succes, ca atare arata-i ce anume astepti de la el. Poate nici nu-si da seama ca tu privesti iubirea si dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emotionala. Vrei din ambele cate putin si la fel oferi si tu: si fapte concrete, si vorbe dulci!

Horoscop 23 martie 2014 – Fecioara
Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum il construiesti pas cu pas, pentru ca mai e cale lunga pana la capat. Vor exista hopuri pe parcurs, intoarceri din drum, amanari si ocolisuri, dar important e ca vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Cat timp inaintezi constient ca evolutia ta e lenta si anevoioasa, fara a spera miracole peste noapte, vei sti sa-ti dramuiesti bine resursele pentru un succes deplin la sfarsit. Chiar si azi dai piept cu un mic afront care, altadata, te-ar fi facut sa abandonezi, dar te-ai inarmat cu rabdare si vointa incat nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ti se ridica in cale, increzator in roadele finale.

Horoscop 23 martie 2014 – Balanta
Cand calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar incearca sa te calmezi inainte de a lua alte si alte decizii financiare. Risti sa intri intr-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ti dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra. Asa se fac banii, greu si lent, tocmai de aceea trebuie sa-ti calculezi mai bine resursele financiare cand vine vorba de plati mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achizitie sau investitie, ci ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritatile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.

Horoscop 23 martie 2014 – Scorpion
Dragostea te face sa visezi frumos, pana departe, de parca ai avea convingerea din ce in ce mai puternica asupra unui viitor sigur si solid alaturi de persoana iubita. Si aceasta vine cu promisiuni si angajamente credibile, si tu esti pregatit sa-ti asumi responsabilitati de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discutiile voastre despre o posibila casatorie, despre o relatie de durata sau despre intemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri impreuna, convinsi fiind, amandoi, ca ceea ce planificati acum va deveni foarte curand realitate.

Horoscop 23 martie 2014 – Sagetator
Ai toate motivele de bucurie cand vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, in acest moment, la un nivel cat se poate de clar. Stii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tai rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape si mai inalte, si mai promitatoare. Mergi inainte cu incredere maxima in tine si in resursele de care dispui, si arata tuturor de ce esti capabil. Chiar daca mai sunt unii care se indoiesc de puterile tale, tot ceea ce construiesti tu acum pas cu pas este dovada vie ca orice se poate cand crezi in succes.

Horoscop 23 martie 2014 – Capricorn
Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in fata unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena. Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agati pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenta unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, tinand in frau emotiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.

Horoscop 23 martie 2014 – Varsator
Prieteniile nu tin o viata, din pacate, si acelasi lucru descoperi si azi pe pielea ta, deoarece esti in fata unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o luna, dar trece, pentru ca un prieten face o eroare colosala fata de tine si e greu de crezut ca i-o ierti atat de usor. Numai de tine depinde daca poti trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune in balanta la modul cel mai serios daca eroarea sa e pardonabila sau mai faci si de data aceasta concesii? A trage iar si iar de o relatie doar din lipsa de altceva mai bun nu e in beneficiul nimanui, deci gandeste-te bine daca mai merita sacrificii.

Horoscop 23 martie 2014 – Pesti
Vestile care vin de departe suna excelent, incat simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul. Poate auzi despre viitoare casatorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunta musafiri bineveniti de la oarecare distanta. Si calatoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare iesi oriunde vezi cu ochii. Aduna-ti familia sau prietenii si plimba-te prin imprejurimi, mai ales daca vremea de afara te inspira la excursii. Nu acasa, ci undeva in afara ei vei gasi azi cele mai bune motive de sarbatorit!

Horoscop 23 martie 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top