Connect with us

Revistateo.ro

vizualizarea

Stil de viata

VIZUALIZAREA sau cum sa iti INDEPLINESTI dorintele!

Poate ai auzit despre vizualizare, dar nu stii exact despre ce este vorba. Ei bine, stii ca se spune: „Ai grija la ce iti doresti, ca se poate indeplini”? Este adevarat, chiar se poate, daca te concentrezi indeajuns!

Imagineaza-ti ca mananci o portocala. Concentreaza-te asupra faptului ca o cureti de coaja, apoi ca o desfaci feliute. Ii simti aroma? Gust-o. Simti ceva acrisor, apoi dulceag si pe masura ce mananci fructul te bucuri tot mai mult de savoarea lui.

Ai reusit sa simti gustul de portocala, chiar daca nu ai mancat nici macar o bucatica din ea? Gandeste-te putin: daca mintea ta reuseste sa faca acest lucru, imagineaza-ti cum ar fi daca ti-ai propune scopuri mai marete?

Vizualizarea este o tehnica psihologica ce te ajuta sa te eliberezi de stres si de boli. Este foarte usor de folosit si nu ai nevoie decat de creierul tau! Te poate ajuta sa obtii rezultate incredibile atunci cand tii o dieta, cand vrei sa depasesti o etapa dificila din viata ta sau vrei sa-ti indeplinesti un vis.

Cel mai indicat este ca vizualizarea sa se realizeze dimineata. Relaxeaza-te si respira profund. Imagineaza-ti ceea ce iti doresti sa realizezi. Incearca sa te limitezi la o singura dorinta clara. Creierul tau nu va reactiona la „vreau sa fiu bogat”, insa „vreau o marire de salariu” va avea rezultate optime. Gandeste-te la acest lucru pana cand esti convins ca este real. In fiecare zi, fa acelasi lucru pret de 10-15 minute.

CITESTE SI: Calculeaza-ti MINUTUL DE AUR, momentul in care ti se indeplinesc TOATE DORINTELE, ZI DE ZI!

CITESTE SI: Cand asculti cum toarce o pisica te poti vindeca de aceste boli!

In acest timp, energiile tale cresc si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele. Aceste imagini din capul tau vor fi cele care iti vor ghida actiunile spre scopul pe care ti l-ai propus.

Daca vrei cu ardoare ca dorinta ta sa se indeplineasca, fa tot ce iti sta in putere pentru acest lucru. Nu este de ajuns ca doar dimineata sa te concentrezi, cu ajutorul acestui exercitiu de vizualizare. Gandeste-te cat de des poti la scopul tau si inconjoara-te cu lucruri care sa te ajute sa il indeplinesti. Inchide televizorul si fa-ti un plan, gandeste-te la ceea ce iti doresti: inlcuieste imaginea de pe ecranul calculatorului sau a telefonului tau cu o poza care sa te inspire, fa curat in haine, in dulapuri si in minte. Vei vedea ca toate energiile se vor aduna, pentru a-ti indeplini telul. Succes!

Sursa foto: watchfit.com

1 Comment

1 Comment

  1. nicoleta

    2015-09-16T14:11:00+03:00 at 2015-09-16T14:11:00+03:00

    Despre ce este vorba?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top