Connect with us

Revistateo.ro

charlize theron

Inedit

Crezi ca are lumea la picioare, dar are aceleasi GRIJI ca si tine. Vedeta pe care nu ti-ai fi inchipuit-o asa!

Nu te-ai fi gandit ca le poti vedea in aceste ipostaze, nu-i asa? Iata ca si vedetele sunt oameni si fac zilnic cumparaturi, exact ca tine!

Este faimoasa pentru filmele ei si e o aparitie senzationala pe covorul rosu, insa in viata reala este cat se poate de obisnuita. Charlize Theron merge la cumparaturi exact ca noi, ia carucior, umbla prin supermarket si apoi descarca sacosele in masina. Vedeta este insotita la shopping de catre copii.

CITESTE SI: Cu ce vedetă semeni, în funcție de zodie

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Află cu ce vedetă masculină sexy te-ai potrivi!

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theorn este imbracata normal, cu o pereche de blugi si un tricou bleumarin, fiind incaltata cu sandale simple. Vedeta are caruciorul de cumparaturi incarcat cu sacose, insa nu pare deranjata de efortul de a merge la magazin, mai ales insotita de copii.

Poate te intrebi ce face aceasta vedeta de se mentine in forma? Ei bine, dupa cumparaturi, Charlize Theron a mers la Yoga, avand o salteluta speciala si o tinuta comoda – colanti si tricou. Acesta este secretul ei de frumusete!

Charlize Theron si-a capatat popularitatea dupa ce a jucat rolul criminalei in serie Aileen Wuornos in filmul Monster (2003). A fost atat de bine primit de criticii de film, incat a primit un Oscar pentru cea mai buna actrita. A devenit prima femeie de origine sud-africana care a castigat un Oscar. Anii urmatori, Charlize Theron a devenit cunoscuta pentru North Country, The Legend, The Yards, Sweet November, Jade Scorpion. Unul dintre cele mai recente filme in care apare vedeta este Mad Max, fiind Imperator Furiosa, cea care insoteste eroul principal in calatoria sa. Cei doi sunt urmariti in permanenta si atacati, intr-o aventura in desert de neuitat. Un alt film nou aparut cu actrita in rol principal este Dark Places.

Pentru aceste doua roluri, Charlize Theron si-a tuns frumoasele bucle, insa parul i-a revenit la lungimea initiala, dupa cum se observa in fotografiile recenta cu vedeta la cumparaturi.

Sursa foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top