Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Saturn in Sagetator, Mercur in Balanta: CE PATESTE FIECARE ZODIE DIN 18 SEPTEMBRIE

Pe 18 septembrie 2015 vor avea loc doua evenimente astrologice importante: Saturn (planeta de care se teme orice semn zodiacal) intra cu forta in Sagetator iar planeta Mercur continua retrogradarea inceputa la sfarsitul lunii august, in Balanta.

Planeta Saturn este planeta limitarilor, planeta inhibitiilor, a necazurilor care vin in viata omului pentru a-l indrepta, a evenimentelor apocaliptice si a confuziei totale.

Planeta Mercur este asociata cu gandirea, genialitatea, comunicarea. Este denumita de altfel si mesagerul Zeilor. Vezi mai jos cum vei fi afectat de acest eveniment dublu, foarte rar in astrologie.

Planeta Mercur are doua domicilii in astrologie. Aceasta guverneaza Gemenii si Fecioara, zodiile cele mai vizionare si rationale. Pe planul ideilor, aceste semne zodiacale vor fi puternic influentate de prezenta lui Mercur, insa Saturn va veni si va strica tot in calea lor.

Acolo unde Mercur repara, Saturn vine si desface pentru a arata toate greselile provocate de entuziasmul si inflacararea specifica zodiilor care vor mereu sa construiasca.

Saturn va afecta 5 zodii, in mod special: Fecioara, Geamanul, Sagetatorul, Capricornul si Varsatorul. Fiecare din zodiile enumerate mai devreme va dori cu tot dinadinsul sa creeze proiecte spectaculoase, punand la dispozitia partenerilor sau sefilor planul de la A la Z.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: JUPITER intra in opozitie cu NEPTUN RETROGRAD: Se schimba TOTUL pentru aceste 4 zodii!

Doar ca, asa am amintit, Saturn vine si pune degetul pe fiecare eroare din tabel, reduce cheful de munca si pune la o lecturare minutioasa fiecare zodie.

Capricornul va deveni mai cumpatat din punct de vedere emotional, semn al prezentei lui Saturn in Sagetator. Sagetatorul, in schimb, va deveni mai vulnerabil si va claca de foarte multe ori pentru ca nu va reusi sa se adune la timpul potrivit.

Un alt semn zodiacal afectat de Mercur si Saturn prezenti pe harta astrologica, pozitiv de data aceasta, va fi Taurul. Acesta reuseste sa imbine utilul cu placutul, joaca cu meseria, dragostea cu seriozitatea in cuplu.

Balanta va fi in degringolada, mai ales din punct de vedere afectiv iar Leul va continua sa caute drumuri nebatatorite pentru ca la final sa strige: „Eu am pasit primul aici”.

Berbecul si Racul vor avea in comun buna dispozitie cauzata de punerea in oglinda a celor doua planete, dar asta doar pana in seara de 20 septembrie. Dupa aceasta data, cele doua semne zodiacale vor fi usor tulburate de tot felul de ganduri negative.

Scorpionul continua traseul autocunoasterii si invata noi tehnici de redescoperire a abilitatilor sale, mai ales in domeniul artistic.

Pestele nu va inota in apele sale, dar asta e valabil doar pana pe 19 septembrie. Din 20 a lunii exista toate sansele unei noi aventuri izvoratoare de momente unice, care vor culmina cu belsug financiar.

Sursa foto: qauz.deviantart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top