Connect with us

Revistateo.ro

copii disparuti pe facebook

Stiri

ALERTA pe Facebook pentru COPIII DISPARUTI. Vezi cum functioneaza!

Facebook a introdus un nou instrument foarte util: ALERTA pentru copii disparuti!

Compania care detine reteaua de socializare Facebook a decis sa introduca Alerta pentru salvarea copiilor care va aparea in fluxul de stiri cu informatii cruciale despre persoana disparuta recent.

Facebook va utiliza filtre, astfel incat postarea sa apara doar persoanelor care sunt in apropierea zonei in care au disparut copiii.

Cei care vor sa se implice se vor putea uita in imprejurimi dupa un copil care sa se potriveasca descrierii de pe Facebook sau pot sa distribuie alerta, astfel incat sa se asigura ca ajunge la cat mai multi oameni.

Deocamdata alerta va fi aplicata doar in Marea Britanie, urmand sa se extinda in toate tarile.

„Desi ne dorim sa nu fim in situatia de a folosi acest sistem, parteneriatul cu Facebook ne ajuta sa crestem numarul de ochi si de urechi pentru a veghea sa nu se intample ce este mai rau”, a declarat Jo Youle, seful de la „Persoane disparute” din Anglia, conform engadget.com

Primele 6 ore in care dispare un copil sunt numite „ore critice”, in care sunt cele mai mari sanse ca el sa fie gasit in viata. Alerta pentru copii disparuti pe Facebook va fi foarte importanta pentru a ajuta familiile.

Sursa foto: engadget.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top