Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

George Becali: „Nu mai veniti la biserica dupa mine!”. Ce spune despre SOARTA REFUGIATILOR

George Becali a iesit intr-o conferinta de presa in care i-a rugat pe jurnalisti sa nu il mai urmareasca cu microfoanele si camerele de filmat oriunde se duce, inclusiv la biserica. Patronul Stelei a povestit care sunt planurile sale de viitor si ce a invatat din perioada in care a facut puscarie.

„Cand am iesit din temnita am promis familiei mele si sotiei si mamei mele ca ies din viata publica. Sa ma ierte ca nu m-am tinut de cuvant. Viata asta publica are o dulceata care te fura.

Cad si ma ridic. Am pacatuit. Lasati-ma in pace, nu mai veniti la biserica dupa mine. Nu vreau sa mai stau in viata publica.

Cel mai important motiv, mi-au spus si Sfintii Parinti pe Muntele Athos: Sa nu pierzi din puterea duhovniceasca castigata in temnita.

Eu am postit sufletul meu in temnita”. a spus George Becali din palatul din Pipera.

„Vreau sa repet, ca sa nu am probleme. Daca statul meu roman aproba cota de refugiati, eu vin sa imi ajut statul. Eu daca e nevoie le ofeream locuri de cazare refugiatilor.

Nu vreau sa se speculeze ca vreau musulmani in tara mea”, a lamurit Becali si problema refugiatilor.

„Este adevarat ca am si eu treaba, am lucruri de facut. Eu vreau sa vand tot. Poate Steaua o s-o tin, daca produce bani. De cand am iesit din temnita nu semnez nimic, nu fac nimic.

Le-am dat acte sa semneze la notariat. Eu nu mai raspund pentru nimic. Nici pentru nepoti, nici pentru rude. Raspund doar pentru mama, nevasta si fetele”, a spus Becali.

Sursa foto: looktv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top