Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Dragoste cu nabadai pentru Berbeci! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbecii traiesc astazi ceea ce cu totii numim ‘dragoste cu nabadai’. Sunt tinuti in continua alerta inca de la prima ora a diminetii. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 19 SEPTEMBRIE PENTRU FIECARE ZODIE

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi te certi si te impaci de nenumarate ori cu persoana iubita. Te deranjeaza cele mai nebanuite lucruri si nu mai ai habar cum sa te porti pentru ca partenerul sa inteleaga nemultumirile tale. Ai grija cu certurile prea dese, ele pot duce la terminarea relatiei. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi ai toate sansele ca o persoana importanta sa te bage in seama. Profita de discutia pe care o vei avea si ia cele mai bune informatii care sa iti foloseasca la dezvoltarea profesionala. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai toate sansele sa primesti bani din proiectele despre care credeai ca nu vor merge. Pregateste planul de investitii: vin momente frumoase in cariera ta! Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 septembrie

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca ai de facut drumuri importante azi, nu le tot amana. Lenea e cucoana mare dar si cand te vei trezi cu diferite notificari la usa nu iti va pica tocmai bine. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai incredere in fortele proprii si continua pe drumul inceput recent. Luminita de la capatul tunelului e tot mai vizibila. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Renunta la a-ti face planuri de calatorie cu persoane pe care le-ai cunoscut recent. Ca sa pornesti la drum, trebuie sa te stii bine cu partenerul de voiaj. Numarul norocos al zilei: 24.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top