Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Socrul unui cunoscut politician roman S-A SINUCIS dupa ce si-a omorat ginerele

Socrul fostului lider PNL Mihail Balasescu s-ar fi sinucis dupa ce si-a omorat ginerele, anunta Antena 3. Acesta urma sa fie judecat si condamnat la inchisoare pentru omor calificat.

Presupusul criminal al lui Mihail Balasescu a fost gasit mort in apropiere de Busteni.

SOCRUL LUI MIHAIL BALASESCU S-A SINUCIS. George Adrian Epaminonda Burchel nu il suporta pe ginerele sau pentru felul in care o trata pe fiica lui, motiv pentru care a decis sa il omoare. In pragul sentintei judecatoresti, fostul socru al liberalului a decis sa isi puna capat zilelor.

„Omul acesta a avut un puseu, un acces de furie cand a comis crima. E rezultatul acumularii unor frustrari, frustrari cauzate de tratamentul la care a fost supusa fiica lui.

Nu cred ca a fost o crima cu premeditare. Sinuciderea e un alt mesaj pe care il trimite: el nu are nevoie de pedeapsa societatii ci asteapta pedeapsa proprie.

SOCRUL LUI MIHAIL BALASESCU S-A SINUCIS. Daca a ales acel loc sa moara, poate exista un alt substrat. Cine stie ce a facut el in trecut in acea zona”, este de parere criminalistul Dan Antonescu, intr-o interventie la Antena 3

s-a sinucis - 18092015-1

„Avem un apel de urgenta la 112 de la un domn turist si care a fost surprins neplacut gasindu-l pe om mort. S-a spanzurat”, a declarat salvamontistul Andi Mihai pentru acelasi post de stiri.

Sursa foto: jurnalul.ro, captura Antena 3

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top