Connect with us

Revistateo.ro

refugiati-21092015

Inedit

Cum arata primele tabere de refugiati din Romania si unde sunt situate

Primele tabere pentru refugiati de pe teritoriul Romaniei au fost amplasate la granita cu Serbia.

Ministerul de Interne a decis sa amplaseze tabere pentru refugiati in satul Lunga din judetul Timis, dar si la Moravita.

Localitatea Lunga, din judetul Timiş, este situata la un kilometru distanta de granita cu Serbia. Acolo a decis Ministerul de Interne sa amplaseze primele tabere pentru refugiati care erau gata inca de la ora 7 dimineata, informeaza Digi24 care a surprins imagini in exclusivitate.

In total, jandarmii si trupele de ordine au ridicat un numar de 50 de corturi. In zona s-au adus materiale de constructii si s-au montat lampi electrice pentru o mai buna coordonare a lucrarilor.

sursa foto: digi24.ro

sursa foto: digi24.ro

Zgomotele de la lucrarile de ridicare a corturilor i-au alertat pe localnici din Lunga. Din curtile localnicilor se pot vedea corturile instalate.

Ministerul de Interne a trimis prima comunicare oficiala despre tabara de refugiati, duminica, 20 septembrie in jurul orei 21:30. ,,In aceste tabere sunt verificate resursele si capabilitatile necesare desfasurarii activitatilor specifice la frontiera, respectiv trierea, inregistrarea, amprentarea si identificarea cetatenilor straini, precum si a procedurilor care se aplică in astfel de situatii”,se arata in comunicatul de presa a Ministerului de Interne.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top