Connect with us

Revistateo.ro

ceai

Stiri

O cana cu ceai pentru SANATATEA STOMACULUI. Vezi ce plante te ajuta!

Fie ca e vorba de senzatia de balonare, o usoara gastrita sau arsuri stomacale, afectiunile digestive ne supara pe toti la un moment dat. Vezi cum te ajuta infuziile de plante!

Nu este nevoie sa cheltuiesti sume mari pe medicamente, caci poti vindeca afectiunile la stomac cu ceaiuri. Iata care sunt plantele recomandate:

1. MENTA

Pune frunze de menta proaspete sau uscate in apa fierbinte, pentru a face un ceai care combate probleme de stomac precum: crampe, diaree, sindrom de colon iritabil, constipatie. Ajuta la digestie si reduce senzatia neplacuta de arsuri stomacale. Ceaiul de menta este recomandat si pentru inflamarea tractului digestiv.

Poti chiar sa mesteci frunze proaspete de menta pentru a ameliora durerile de stomac.

2. COADA SORICELULUI

In caz de suferi de colita, ceaiul de coada soricelului este foarte recomandat pentru a remedia senzatia de balonare din stomac. De asemenea, daca ai facut o indigestie, acest ceai va remedia problema.

CITESTE SI: Scapa de STRES cu o SIMPLA CANA CU CEAI. Vezi din ce plante sa il prepari!

CITESTE SI: SLABESTE cu o cana de ceai. Vezi care sunt cele mai bune PLANTE PENTRU SLABIT!

Este foarte bun si in caz de constipatie, plus ca este cel mai bun ceai in cazul problemelor cu hemoroizi. Ceaiul de coada soricelului ajuta si la eliminarea viermilor intestinali. Pentru a-ti ajuta stomacul, bea 2-3 cani de ceai pe zi.

3. GHIMBIR

O cana de ceai de ghimbir in fiecare dimineata calmeaza durerile de stomac. Creste secretia de acid gastric, care imbunatateste procesul de digerare a alimentelor. Daca vrei sa scapi de acumularea de gaze din interiorul intestinului bea ceai din ghimbir dupa fiecare masa.

4. ANASON

Semintele de anason alina disconfortul si aciditatea stomacala. Infuzeaza o lingurita de anason stelat la o cana cu apa fierbinte si lasa 5 minute, apoi strecoara. Bea 2 cani de ceai pe zi.

5. MUSETEL

Musetelul are un extraordinar efect antiinflamator si antibacterian, astfel ca regleaza flora bacteriana din stomac. Este recomandat pentru cei care sufera de gastrita – o cana dupa fiecare masa.

Tu ce ceaiuri bei cand ai probleme cu stomacul?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top