Connect with us

Revistateo.ro

delia

Inedit

Delia, NERVOASA pe o intrebare banala. „Pur si simplu nu stiu sa raspund!”

Delia este mereu in centrul atentiei iar fanii vor sa stie in permanenta ce are de gand sa mai faca. O intrebare insa a scos-o din sarite pe diva.

Frumoasa cantareata este obisnuita sa fie mereu agasata cu intrebari care de care mai ciudate, insa cel mai tare o deranjeaza atunci cand oamenii vor sa afle detalii din viata personala a artistei.

„Acum ceva vreme era: ”tu cand te mariti ca trece timpul si o femeie nemaritata nu e o femeie implinita”.

Inainte de asta era: tu cand iti faci o cariera serioasa, ce e cu muzica asta, ca doar nu se castiga cine stie ce din ea si o femeie fara o cariera serioasa nu e o femeie implinita”, spune Delia pe www.sereniti.ro.

Si daca pentru toate aceste lucruri Delia a avut mereu cate un raspuns, aceasta a decis sa le ofere celor interesati de viata ei si unul la intrebarea „De ce nu faci un copil?”

„Nu stiu! Pur si simplu nu stiu sa raspund la intrebarea asta. Dacă as planta cate un copac pentru fiecare intrebare legata de copil as reimpaduri toata Romania. De ce nu fac un copil? Pentru ca nu sunt in starea necesara acum”, afirma Delia cat se poate de sincer.

Tot artista spune ca oamenii o intrebau de ce nu a conceput un copil in luna de miere, asa cum fac multe cupluri.

„Uite ca nu am reusit sa planificam o luna de miere romantica, din aia cu orhidee peste tot, lumanări si sampanie. N-am ars-o prea romantic. Ne-am dus taman in Africa.

De unde romantism in Etiopia? Triburi in care femeile aveau farfurii in buze si cine mai stie prin ce alte locuri. Aventura da, romantism nu. Dar a meritat.

Cum sa faci un copil cand stai cu urechea ciulita sa auzi leul care se plimba pe sub geam”, le-a raspuns Delia celor interesati de viata personala a artistei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top