Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dupa 11 ani in care a stat in coma s-a trezit si a pus o intrebare INCREDIBILA!

A stat 11 ani in coma si, dupa tot acest timp, s-a trezit punand o intrebare care i-a uimit atat pe medici cat si pe membrii familiei.

Jesus Aparicio este un tanar in varsta de 18 ani care a suferit o tragedie teribila acum 11 ani. In anul 2004 a avut un accident in urma caruia a intrat in coma, inca din primele ore.

De 11 ani, spaniolul a stat pe patul de spital. Acesta si-a revenit dupa ani de zile in care a fost conectat la aparate, surprinzand pe toata lumea. Primul lucru de care a intrebat i-a uimit pe toti. Aparicio era curios ce a mai facut Roger Federer in tenis.

La vremea cand acesta avea doar 7 ani, elvetianul avea 23 de ani si cucerea lumea tenisului castigand trei din cele patru turnee de mare slem.

Pe vremea aceea, Roger Federer era numarul 1 in clasamentul ATP, iar astazi, la 11 ani distanta, a coborat pe locul doi.

CITESTE SI: VIDEO EMOȚIONANT: Cadoul primit de la soția sa i-a schimbat complet viața!

CITESTE SI: VIDEO: Gabriel Cotabita, mesaj EMOTIONANT catre cei care l-au sustinut in momentele grele

”Am întrebat despre idolul meu, Roger Federer. Am crezut ca nu mai joaca. Cand am aflat ca mai joaca si acum, la 34 de ani, am crezut ca glumeste lumea cu mine. Nu mi-a venit sa cred nici pozitia ATP pe care este clasat.

Mi s-a parut de necrezut sa stiu ca a castigat 17 turnee de Grand Slam. Stiam că e genial, ca e talentat, dar chiar asa ceva nu anticipam”, a spus tanarul dupa ce s-a trezit din coma.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top