Connect with us

Revistateo.ro

Pamela Anderson

Inedit

A renuntat la cariera de actrita! Nu o sa crezi ce face PAMELA ANDERSON acum!

O stii din imagini SEXY, insa nu cunoasteai o multime de detalii despre vedeta, pe care ea le-a strans intr-o carte despre viata ei!

Toate secretele actritei sunt cuprinse intr-o carte numita RAW! Pamela Anderson a lansat volumul impreuna cu prietena ei, Emma Dunlavey. Aceasta fotografa de origine britanica a facut o sedinta foto speciala – imagini nud cu vedeta, care apar si in carte!

Cartea este conceputa ca un jurnal in care Pamela Anderson povesteste totul despre viata ei, pana la cele mai intime detalii.

CITESTE SI: Are 47 de ani, insa toate femeile o INVIDIAZA! Iata care este VEDETA care intoarce toate privirile

CITESTE SI: Crezi ca are lumea la picioare, dar are aceleasi GRIJI ca si tine. Vedeta pe care nu ti-ai fi inchipuit-o asa!

Cartea contine o selectie de texte tip proza compuse de starul Pamela Anderson – publicate chiar cu scrisul de mana al vedetei.

Profiturile obtinute prin vanzarea cartii vor fi donate catre Fundatia Pamela Anderson, pentru a proteja drepturile oamenilor, animalelor si ale mediului inconjurator.

Vedeta este activist convins pentru drepturile animalelor, luptand de ani de zile impotriva uciderii lor. De aceea, ea tine o dieta vegana – fara carne si produse de origine animala.

In 2002, Pamela Anderson a descoperit ca sufera de hepatita C si e convinsa ca stilul de viata haotic i-a provocat aceasta boala. Ea sustine ca dupa ce a inceput regimul vegan se simte mai bine.

Pamela Anderson are doi baieti cu varste de 19 si 17 ani, impreuna cu fostul sau sot, Tommy Lee. Pentru varsta de 48 de ani si dupa doua sarcini, actrita are o silueta de invidiat. La evenimentul de lansare a cartii „Raw”, fosta vedeta din serialul Baywatch a imbracat o tinuta „all black”, care ii scotea in evidenta formele sexy si a purtat un machiaj destul de discret fata de stilul ei din trecut.

Pamela Anderson arata bine si la 48 de ani!

Pamela Anderson arata bine si la 48 de ani!

Pamela Anderson a lansat cartea RAW

Pamela Anderson a lansat cartea RAW

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top