Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

BREAKING NEWS: Stelian Tanase a fost DEMIS de la TVR!

Stelian Tanase a fost demis din fruntea TVR-ului, in urma votului dat in urma cu cateva momente de parlamentari privind raportul TVR pe anul 2014-2015.

UPDATE: Irina Radu a preluat sefia TVR. Irina Radu este un jurnalist cu vechime care se va ocupa de postul public de televiziune pentru urmatoarele 60 de zile.

Fostul jurnalist a fost demis din fruntea TVR impreuna cu intreg aparatul administrativ de la Televiziunea Nationala. Stelian Tanase spunea in aceasta dimineata ca, desi TVR are un buget urias, situatia de la televiziunea de stat este atat de grava incat doar Guvernul poate rezolva aceasta problema.

In perioada urmatoare, la TVR va ajunge un sef interimar pentru 60 de zile. TVR a solicitat suma de 180.835.000 lei de la bugetul de stat pentru desfasurarea activitatii pe parcursul acestui an.

Radioul Public, pe de alta parte, a cerut o suma si mai mare, de 192.000.000 lei. Totatul este de 84,9 milioane de euro.

Banii primiti de la stat pentru TVR sunt oferiti la pachet si pentru Radioul Public, bugetul fiind votat impreuuna de catre parlamentari.

Stelian Tanase este unul dintre cei mai apreciati eseisti, politologi, jurnalisti, istorici din Romania. A realizat numeroase emisiuni pe teme politice, in special la Realitatea TV.

Stelian Tanase a ajuns in fruntea TVR acum doi ani si jumatate, sprijinit de Uniunea Social Liberala.

Sursa foto: gazetadecluj.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Nicolae Stanciu

    2015-09-23T15:51:01+03:00 at 2015-09-23T15:51:01+03:00

    Il ia cineva la puricat si pe acest „Domn” Tanase ? Am vazut mai sus o scurta caracterizare a acestui individ, de genul : ” Stelian Tanase este unul dintre cei mai apreciati eseisti, politologi, jurnalisti, istorici din Romania”… De cine este apreciat acest EX Director (su cum se mai numea) al TVR ?? Hai sa fim seriosi ! Sa-l trecem putin prin DNA si vedem dupa… !!! Sa nu fie ceva gen „Sunt primarul bestial, ce face totul legal ” Ha, ha, ha !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top