Connect with us

Revistateo.ro

papa francisc

Inedit

SCRISOAREA emotionanta de la o fetita imigranta catre PAPA FRANCISC

Vizita facuta de Papa Francisc in America nu a fost lipsita de momente emotionante. Scrisoare primita de la o fetita imigranta a impresionat tot internetul!

Papa Francisc a intalnit-o pe Sophie Cruz in timpul vizitei in Statele Unite. Fetita a calatorit, impreuna cu familia, din Los Angeles la Washington, pentru a-l intalni pe Papa.

In momentul in care l-a vazut pe Suveranul Pontif, fetita a sarit din multime si s-a dus direct catre Papa Francisc pentru a-i da o scrisoare compusa de ea, special pentru Papa.

Desi Serviciile Secrete au actionat rapid si au vrut sa o trimita inapoi in multime, Papa a vazut momentul si le-a facut semn ofiterilor sa o lase pe Sophie sa se duca la el.

SCRISOAREA ESTE EMOTIONANTA

„Ma numesc Sophie Cruz, am cinci ani si sunt cetatean american provenit din Mexic. Locuiesc in Lor Angeles, California.

CITESTE SI: VIZITA ISTORICA A PAPEI FRANCISC IN AMERICA

Vreau sa iti spun ca inima mea este trista din cauza ca exista multa ura si discriminare in aceasta tara fata de imigranti; te rog sa vorbesti cu presedintele Barack Obama si cu congresmenii ca sa aprobe reforma migratoare pentru imigrantii. Ei sunt persoane bune, stiu sa muncească pe camp si sa cultive portocale, ceapa, macar pentru atât merita sa iasa din intuneric si sa fie recunoscuti pentru munca grea pe care o fac, la fel ca tata, pe care abia il văd”, a scris Sophie.

Fetita i-a făcut Papei si un desen, deasupra caruia a scris: “Eu si prietenii mei ne iubim, fara sa conteze culoare pielii noastre”.

Randurile scrise de aceasta fetita pentru Papa Francisc au facut inconjurul internetului si au emotionat milioane de oameni.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top