Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

PANICA TOTALA pentru VARSATORI! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Varsatorii vor avea ceva palpitatii astazi. Se anunta momente sumbre, iar lipsa de incredere va atinge cote necontrolabile. Citeste sfatul zilei din 25 septembrie pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu poti fi doar tu seful intr-o munca pe care ai stabilit-o impreuna cu alte persoane.

Renunta la orgoliul copilaresc si nu uita ca lucrul in echipa produce rezultate mai mari si mai rapide decat daca te apuci de unul singur sa faci tu totul. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Recapeti optimismul pe care l-ai pierdut si esti foarte optimist in legatura cu calatoria care se anunta la orizont. Ia-ti cu tine cat mai putine lucruri si bucura-te de viata asa cum meriti. Numarul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te culca pe o ureche chiar daca ai facut ceva cuceriri in ultima vreme. Dragostea nu inseamna doar sex si flirt, ea trebuie intretinuta cu mai mult de atat. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti este tot mai greu sa te apuci de lucrurile care odata te-au entuziasmat. Nu stii cum sa mai iei taurul de coarne si ai nevoie de un sfat avizat. Consulta-te cu cei priceputi, deci! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pastreaza-ti calmul si rabdarea si vei vedea ca rezultatele vor iesi la iveala. Cu cat de agiti mai mult si ridici tonul, cu cat iti exprimi mofturile intr-un mod nepoliticos pierzi teren in fata colegilor si sefului tau.

Fii la fel de prezent si foloseste-ti spiritul observator pentru a-ti imbunatati performantele nu pentru a-i critica pe altii. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Cazi la mijloc intr-un conflict sau intre doua tabere care doresc sa faca lucruri diferite.

Vrei sa scapi cu orice pret din acest vacarm, iar cea mai buna solutie este sa te gandesti cu cine te simti mai bine si de partea cui crezi ca este adevarul. Numarul norocos al zilei: 20.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top