Connect with us

Revistateo.ro

suc de varza

Stiri

Suc de varza: iti VINDECA stomacul si te scapa de alte 3 BOLI!

Este un suc incredibil de sanatos, care te ajuta sa previi bolile si sa vindeci o multime de afectiuni. Iata cum sa il prepari si cum te ajuta!

Ai nevoie de o jumatate de varza si 50 ml de apa plata. Toaca varza si pune-o in storcator sau in blender. Adauga apa la final. Ca sa aiba efect curativ este indicat sa il bei imediat.

Sucul de varza contine multe vitamine si minerale – A, B1, B2, B3, B6, B9, C, E, K, U, fosfor, magneziu, fier, calciu, potasiu, iod, de aceea este benefic pentru o multime de afectiuni. Este recomandat celor care au sistemul imunitar slabit si celor care vor sa aiba o digestie mai buna.

Acest suc de varza este excelent in cazul bolilor de stomac, avand efecte demonstrate in combaterea simptomelor provocate de ulcer.

De asemenea, un pahar sau doua cu suc de varza te scapa de constipatie si imbunatateste tranzitul intestinal.

Este foarte util si pentru alte 3 probleme de sanatatea, deoarece:

Vezi aici cum te ajuta sucul de varza sa scapi de ULCER!

Ai un blender? Iata ce bauturi minune faci cu el!

1. Ajuta sistemul nervos, imbunatateste memoria si ajuta la calmarea nervilor – in acest sens, bea cate 50 ml de suc de trei ori pe zi.

2. Are efect cicatrizant si este foarte bun pentru arsuri si rani. De asemenea, o frunza de varza pusa peste zonele afectate de reumatism face durerile mai suportabile.

3. Regleaza glicemia o jumatate de pahar de suc dimineata si un pahar de suc de varza la pranz tine sub control valoarea glicemiei si este foarte de folos pentru persoanele care sufera de diabet.

De asemenea, un pahar de suc de varza pe zi ajuta corpul sa lupte impotriva radicalilor liberi, de aceea este o arma imbatabila impotriva cancerului. Cura cu suc de varza intareste corpul si lupta cu anemia!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top