Connect with us

Revistateo.ro

leo iorga

Inedit

LEO IORGA, dupa a doua operatie pe creier. Vezi ce a spus sotia sa la TEO SHOW!

Leo Iorga a fost operat joi pe creier. Vezi cum a decurs operatia!

Cu doar patru zile inainte de operatie, Leo Iorga a avut concert cu trupa sa „PACT”. De asemenea, a oferit un interviu pentru Antena 1 despre starea sa de sanatate:

„Important nu e doar sa traiesti, ci si sa stii pentru ce traiesti, Da, mi-a fost frica. Frica se invinge cu iubire. Telul meu e sa ma vindec, in asa fel incat sa-mi pot face meseria. Eu am fost foarte marcat de Gabi Cotabita si am fost placut surprins cand a revenit pe lumea asta”, a spus artistul.

Leo Iorga a ajuns iar pe masa de operatii dupa ce cancerul, cu care se lupta de doi ani, a recidivat. De aceasta data aceasta, interventia a fost noninvaziva.

Artistul a trecut cu bine peste acest pas, iar sotia sa a intrat prin legatura telefonica la TEO SHOW. Iata ce a declarat:

Leo este un luptator. Acum, ca dupa orice operatie, doarme . Urmeaza un tratament acum si trebuie sa fie vizitat de un terapeut. Operatia a decurs bine.”

leo iorga

Leo Iorga nu este la prima lui operatie, caci batalia lui a inceput in 2011, cand a fost prima oara diagnosticat cu cancer la plamani. A fost operat, pentru a descoperi ca boala a ajuns si la creier. S-a operat atunci, prima oara pe creier. Vara aceasta a fost, din nou, supus unei interventii chirurgicale, din cauza problemelor la glandele suprarenale.

Leo Iorga va implini 51 de ani. De-a lungul timpului a cantat la formatii precum Cargo, Schimbul III si Compact. Acum este solistul trupei PACT.

Sursa foto: Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top