Connect with us

Revistateo.ro

horoscop

Stiri

HOROSCOP 26 septembrie 2015: Pestii primesc vesti proaste!

Horoscop 26 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

Horoscop 26 septembrie 2015 – Berbec

Nu asculta ce spun ceilalti despre faptele tale, nici despre proiectele la care iti aduci din greu contributia. Ei nu au de unde sa stie cata pasiune investesti tu in acest sens, nu iti cunosc puterile sau resursele, ca atare bazeaza-te pe principiul taci si faci si abia la urma le vei arata tuturor ce ai realizat. Faptele vorbesc de la sine, ca atare mergi pe calea ta in stilul tau personal chiar daca multi, de pe margine, te critica sau te imping in alte directii. Nu conteaza ca lucrurile evolueaza mai lent decat ar dori unii, deci nu te abate de la ritmul propriu. Tu esti pe calea cea buna: a ta!

Horoscop 26 septembrie 2015 – Taur

Nu esti bine inteles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn ca nu le-ai explicat foarte clar ce intentii ai. Vorbeste-le pe intelesul lor, concis si la obiect, nu te abate de la subiect, pentru ca mesajul tau trebuie sa fie perceput corect daca nu vrei sa se nasca tensiuni inutile. Unii pot trata orice critica venita de la tine, chiar si una meritata, ca atac la persoana, tocmai de aceea trebuie sa ai grija ce cuvinte folosesti. Nu-ti ascunde parerile, spune-le sincer in fata, dar fa-o in asa fel incat sa nu generezi suparari din cauza unor eventuale interpretari eronate. Nu-ti convine ceva? Exprima-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

CITESTE SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TA!

CITESTE SI: Cum stai cu DRAGOSTEA || BANII || SANATATEA in luna OCTOMBRIE, in functie de zodie

Horoscop 26 septembrie 2015 – Gemeni

Lucrurile cele mai bune sunt si cele mai simple, de aceea azi gasesti un motiv de bucurie chiar si in cele mai marunte preocupari. Nu ai pretentii imense de la ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ci reusesti sa zambesti de la un fleac dar care apare intr-un ambalaj atat de placut, incat ti se pare fantastic! Nu pretinde lucruri iesite din comun pentru a fi fericit, ci poti descoperi un motiv sa te simti bine chiar si in cele mai comune aspecte cu care te intalnesti azi: o vizita la magazin, un film la televizor sau o cafea bauta in familie pot avea efecte binefacatoare!

Horoscop 26 septembrie 2015 – Rac

Cand e greu, cand te confrunti cu probe de viata, ai tendinta de a privi in sus cu o usoara suparare, intrebandu-te de ce ti-e tie dat sa treci prin asta. Nu e atitudinea cea mai potrivita, fii sigur ca din toate ai ceva de invatat iar rezultatul acestor hopuri e numai in beneficiul tau. Daca toate ar merge struna, daca toate ar veni exact asa cum iti doresti, cum ai mai lupta? Piedicile de pe parcursul anumitor proiecte sunt anume date pentru a-ti testa tie increderea in ceea ce vrei sa obtii, vointa ca poti ajunge acolo si rezistenta. Doar asa vei vedea de cate esti in stare, caci, daca l-ai obtine usor, oare ai mai aprecia acel lucru?

Horoscop 26 septembrie 2015 – Leu

Oboseala nu e un impediment atat de mare pentru tine, desi esti epuizat dupa o saptamana plina de munca si evenimente. Tot mai gasesti in tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca sa-l lasi pe altadata. Iti aduni fortele pentru ca esti motivat la maxim de ceea ce ai putea obtine, ca atare nu poti rata ocazia. Chiar daca un efort in plus te-ar putea lasa fara vaga, merita totusi, pentru ca ai putea ajunge la rezultate demne de mandrie! Concentreaza-te, oricat de greu ar parea, pentru ca ai regreta daca-l lasi sa treaca!

Horoscop 26 septembrie 2015 – Fecioara

Este momentul unei analize la rece inainte de a extrage o concluzie finala, deci pregateste-te de o recapitulare cat se poate de obiectiva. Cantareste situatia pe toate partile, impartial, detasat, fara a te lasa impresionat de nici un fel de argument emotional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro si contra, te va ajuta sa iei o decizie corecta. Cere ragazul necesar pentru aceasta analiza, fara ca nimeni sa nu incerce sa te impinga de la spate.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top