Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scorpionii NU AU LINISTE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Scorpionii nu sunt lasati in pace deloc azi si nu au liniste. Vor sa se simta liberi, dar pare un tel greu de atins. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 26 septembrie 2015:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu ii baga in seama pe ceilalti atunci cand iti dau impresia ca se pricep mai bine la viata ta decat tine. Poti sa ii asculti ca sa nu dai dovada de lipsa de respect, dar tu stii cel mai bine ce ti se potriveste sau nu. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Vorbeste cu lumea clar daca vrei sa fii inteles. Nu tot timpul functioneaza glumitele, mai ales daca cei din jurul tau vor o discutie serioasa. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care se sperie de INSURATOARE

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu cauta fericirea intr-un mod complicat. Ai invatat doar pana acum de nenumarate ori ca ea consta in lucrurile simple. Bucura-te de aceasta zi minunata. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu reusesti sa intelegi de ce trebuie sa suporti lucruri pentru care nu ai ‘contribuit’ cu absolut nimic. Pastreaza-ti calmul si inspira adanc. Azi nu e ziua ta, dar de maine lucrurile se vor schimba. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Mai sapa dupa energie ca mai ai! Nu te lasa ofilit la prima adiere a mirosului de pizza de la coltul strazii. Te fura usor micile placeri ale vietii, dar in acest fel nu vei reusi niciodata sa duci o treaba la bun sfarsit. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Intoarce situatia pe toate partile si nu privi lucrurile obsesiv, dintr-o singura directie. Nu-i asa ca ai mai multe castiguri dupa ce ai observat totul indeaproape? Numarul norocos al zilei: 19.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top