Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Refugiati irakieni prinsi de politistii romani cand incercau sa intre ilegal in Romania

Cinci refugiati de nationalitate irakiana au fost prinsi de catre politistii romani de frontiera chiar in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania.

Membrii ai Politiei de frontiera din judetul Mehedinti au depistat, la malul romanesc al Dunarii, cinci barbati de origine irakiana, in timp ce intentionau sa intre ilegal din Bulgaria in Romania.

aflati in mijlocul unei actiuni de combatere a migratiei ilegale, o echipa de politisti de frontiera au depistat un grup format din cinci imigranti irakieni, care intentiona sa se deplaseze, prin vegetatia de pe malul Dunarii, spre interiorul tarii noastre, informeaza Realitatea.net.

Sursa foto: realitatea.net

Sursa foto: realitatea.net

Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de frontiera Mehedinti, comisarul sef Valeriu Preda „Barbatii in cauza au fost transportati de urgenta pentru verificări la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Garla Mare, din judetul Mehedinti. Din primele declaratii si cercetari s-a stabilit ca barbatii sunt cetateni de origine irakiana. Barbatii au varste cuprinse intre 20 si 25 de ani. Interogati pe rand, acestia au declarat ca au traversat fluviul Dunarea cu o ambarcatiune si ca intentionau sa ajunga intr-o tara din spatiul Schengen”.

Comuna Garla Mare se afla situata la doar 58 de kilometri de municipiul Drobeta Turnu Severin, resedinta judetului Mehedinti.

Problema refugiatilor este una destul de grava la nivel european. Uniunea Europeana se confrunta cu un val de imiganti nemaintalnit in istorie.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top