Connect with us

Revistateo.ro

spital-25092015

Inedit

Zece elevi si o invatatoare, transportati de urgenta la spital. Care este cauza

Zece elevi si o invatatoare din judetul Neamt au ajuns in aceasta dimineata de urgenta la spital. Vezi care este motivul!

Zece elevi dar si invatatoarea lor au fost transportati de urgenta la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, in urma unui apel la 112.

Copii transportati de urgenta la spital sunt de la Scoala din Caciulesti, din judetul Neamt. Elevii au au varste cuprinse intre 7 si 10 ani, iar apelul la 112 a survenit in urma unor iritatii ale pielii si varsaturi severe.

Realitatea.net informeaza ca Dispecerul Serviciului Judetean de Ambulanta Neamt a declarat ca ,, Am fost anuntati prin Serviciul 112 si am preluat zece copii si un cadru didactic pe care i-am transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din localitatea Piatra Neamt.”

Potrivit sursei mai sus citate, cel mai probabil, copii si invataoarea lor au suferit o toxiinfectie alimentara.

Cu toate acestea, directorul Directiei de Sanatate Publica Neamt a confirmat situatia de la scoala din Caciulesti, declarand totodata ca este inca prematur sa se pronunte asupra cauzelor care au condus la incident.

Este luata in calcul si suspiciunea conform careia, starea de sanatate a pacientilor s-a inrautatit in urma folosirii unor substante chimice care au fost folosite la dezinsectia unitatii de invatamant.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top