Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

Toamna aceasta se numara marile iubiri! Acest lucru este valabil cel putin pentru 5 semne zodiacale. Afla daca te numeri printre ele in acest top al dragostei.

Top 5 zodii care isi intalnesc marea dragoste in luna octombrie:

LOCUL 5: LEU

Cu o probabilitate de 55%, nativul Leu este la un pas de a-si cunoaste sortitul. Data magica a iubirii va fi 18 octombrie, zi in care daca presteaza suficienta atentie oamenilor din jur va primi toate raspunsurile legate de soarta sa in amor.

Leul nu da nimic la schimb, nici macar afectiune. In sfarsit, zodia guvernata de Soare isi va gasi persoana pe care se poate baza la bine si la greu.

LOCUL 4: VARSATOR

Vine o luna de foc pentru inima Varsatorului! Acest semn zodiacal va cunoaste acei fiori ai iubirii, acei fluturasi in stomac pe care doar in perioada adolescentei i-a mai intalnit.

CITESTE SI: Top 4 zodii care trebuie sa isi schimbe URGENT comportamentul

CITESTE SI: Top 4 zodii fara de care viata ta ar fi TRISTA

Nativul Varsator are toate sansele sa se logodeasca in jurul datei de 20 octombrie, la cateva zile dupa ce isi va cunoaste noul suflet pereche.

LOCUL 3: BERBEC

Berbecul este extrem de incapatanat si face multe mofturi atunci cand isi cauta marea dragoste. Toate fitele sale vor fi date peste cap in luna octombrie deoarece va aparea o persoana in viata acestuia care ii va pune capac la tot!

Dragostea poate bate la usa Berbecului inca din primele zile ale lunii, dar cele mai puternice semne ale planetei Venus in acest sens apar abia prin 12-13 ale lunii.

ZODIILE CARE ISI GASESC MAREA DRAGOSTE IN LUNA OCTOMBRIE. LOCUL 2: SCORPION

Scorpionul tanjeste dupa fostele sale iubiri. Acesta nu isi mai gaseste locul si vrea o relatie asa cum a trait in trecut.

Vrea sa retraiasca momentele extreme prin care s-a consolidat ca individ, sa fie dojenit in momentele de cumpana si sarutat si imbratisat cand se simte fragil. O persoana misterioasa apare in viata acestui nativ dupa 21 octombrie.

LOCUL 1: PESTI

Nativul Pesti va reusi sa se adune astfel incat sa primeasca afectiunea din partea celor din jur. O singura persoana va reusi sa il impresioneze si sa ii deschida orizonturile.

Nativul Pesti va iubi ca in perioada adolescentina: fara regrete, fara ganduri pesimiste si fara a pune intrebari inutile.

Aceste 5 zodii isi vor gasi marea dragoste in luna ce vine. Crezi in lucratura lui Cupidon in coordonare cu astrele?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top