Connect with us

Revistateo.ro

dragnea

Inedit

De ce are Dragnea pantofi rupti? „Erau social-democrati”

Liviu Dragnea a fost prins in offside, cu pantofii rupti, chiar in ziua candidaturii lui la sefia PSD.

Presedintele interimar PSD a fost intrebat de catre jurnalisti, luni, despre incidentul care s-a intamplat in ziua depunerii candidaturii sale la sefia PSD.

Politicianul a fost surprins cu pantofii rupti, atunci cand si-a anuntat dorinta de a fi presedinte al Partidului Social Democrat.

Dragnea a spus ca a vazut ce a patit abia pe scena: „Am ajuns pe scena si i-am vazut dezlipiti. Aveam doua variante, sa raman in ciorapi – ceea ce nu da foarte bine”, a zis Dragnea conform Digi24.

Intrebat daca pantofii erau scumpi, Liviu Dragnea a afirmat: „Cred ca daca erau scumpi, n-ajungeau in situatia asta. Erau social-democrati„. Dragnea a continua gluma: „Nu ca social-democratii nu-s buni, dar…”

Dragnea a zis ca pantofii s-au dezlipit pentru ca a mers mult in ultima perioada si ca acum i-a dus la cizmar, ca sa-i repare.

VEZI SI: Ce ii prevad astrele lui Liviu Dragnea: MUTAREA SURPRIZA pe care o poate face in ziua procesului

CITESTE SI: Cand va fi judecat apelul pentru dosarul REFERENDUMUL in care este implicat LIVIU DRAGNEA?

De ce are Dragnea pantofi rupti? „Erau social-democrati”

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat, astazi, judecarea primul termen al apelului in dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea si alti 70 de inculpati sunt acuzati de fraude la referendumul organizat in anul 2012 pentru demiterea lui Traian Basescu. S-a hotarat ca urmatorul termen sa fie 23 noiembrie.

In ciuda procesului, Dragnea si-a lansat oficial candidatura la sefia PSD, chiar in judetul din care face parte – Teleorman. Dragnea este sustinut de cel putin 26 de filiale si il are drept contracandidat doar pe senatorul Daniel Savu, dupa ce Robert Negoita si Serban Nicolae s-au retras din cursa.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top