Connect with us

Revistateo.ro

ONU-29092015

Inedit

Care a fost mesajul liderilor lumii la adunarea generala ONU

Liderii lumii prezenti la adunarea generala ONU au indemnat statele europene sa primească refugiatii cu compasiune si au indemnat la o actiune globala.

Pe langa aceste doua anunturi, liderii lumii au indemnat popoarele la o intensificare a sustinerii financiare a tarilor din Orientul Mijlociu, primele afectate de criza migratiei, relateaza Mediafax.

In cadrul unei sesiuni a Adunarii Generale a ONU, liderii lumii au fost pusi sub o mare presiune de a solutiona criza din Orientul Mijlociu, inclusiv pe cea din Siria, dar si de a gasi o solutie reala la afluxul de migranti care se revarsa in intreaga Europa in acest moment.

Regele Abdullah Ibn al-Hussein al Iordaniei a mentionat ca este necesar ca membrii intregii comunitatii sa sustina agentiile ce opereaza in tarile care sunt vecine cu Siria. Regele le-a amintit tuturor liderilor lumii prezenti la adunarea ONU faptul ca tara sa, alaturi de Liban si Turcia, poarta greul crizei siriene a refugiatilor.

Si Presedintele francez Francois Hollande a luat cuvantul in timpul adunarii ONU. El a reluat indemnul regelui Iordaniei la sustinere financiara, subliniind ca statele membre ale Uniunii Europene este necesar sa-i ajute pe toti refugiatii din tarile vecine Siriei. Potrivit lui Hollande acest lucru este necesar daca vor ca refugiatii sa nu plece in calatorii periculoase pe Mediterana.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top