Connect with us

Revistateo.ro

parul facial

Stiri

Cum sa indepartezi PARUL FACIAL cu o masca pentru ten!

Este neplacut si la atingere si la vedere, asa ca trebuie sa gasesti o cale prin care sa scapi de parul facial? Alege una dintre aceste masti si descopera miracolul produselor naturiste!

Cu albus de ou

Amesteca un albus de ou, o lingura de lingura de faina si o lingura de zahar. Aplica masca pe zona cu parul facial nedorit, lasa sa se usuce si apoi smulge precum indepartezi si ceara. Atentie! Daca esti alergica la oua, nu este recomandat sa folosesti acest tratament.

CITESTE SI: Care este SECRETUL tenului fara riduri? O masca pentru elasticitatea pielii. Vezi cum se face!

CITESTE SI: Cum sa folosesti PUDRA pentru un ten IMPECABIL!

Cu miere

Amesteca 1 lingura de miere cu zeama de la jumatate de lamaie si lasa masca pe fata timp de 15 minute. Apoi o vei indeparta prin masaj cu un prosop. Aceasta masca nu va elimina tot parul facial deodata, insa daca repeti tratamentul de 2-3 ori pe saptamana, vor aparea rezultatele.

Mai exista o varianta de masca cu miere care actioneaza ca o ceara: amesteca o lingura de zahar cu una de miere si 2 lingurite de zeama de lamaie. Incalzeste amestecul la microunde pentru 3 minute si dupa ce se raceste putin (dar ramane totusi calda) aplica masca pe zonele de par, apoi indeparteaz-o ca pe ceara.

Cu faina

Amesteca 6 linguri de faina cu o jumatate de pahar de lapte, o lingura de turmeric si o lingurita de smantana. Daca este prea tare, mai adauga putin lapte, iar daca este moale, mai pune putina faina. Lasa masca sa actioneze 20 de minute asupra zonelor cu probleme si elimin-o prin masaj cu un prosop uscat sau cu mana.

Ce zici, care masca pentru indepartarea parului facial te-a convins sa o incerci?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top