Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Berbecii sunt cuprinsi de SENTIMENTE NEGATIVE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbecii sunt cuprinsi de sentimente negative. Nimic din ce are loc sa se intample nu este vazut cu ochi buni de acesti nativi. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 1 octombrie:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Incearca sa iti calmezi nervii inainte de a spune ceva ce poate deranja. Ziua de azi nu este excelenta pentru tine din cauza gandurilor negative pe care singur ti le procuri. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Stai bine la capitolul comunicare asa ca nu rata nicio oportunitate din cate vei primi azi. Spune-le colegilor tai care sunt intentiile tale si surprinde-i cu ideile tale stralucitoare. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu sta cu mainile in san si nu astepta ca toti ceilalti sa dea buluc sa iti intinda o mana de ajutor. Toata lumea asteapta lucruri de la tine insa nimeni nu face vreun efort sa iti demonstreze ca te ajuta. Nu te lua dupa ajutoarele din vorbe. Daca cineva sa ofera sa iti fie alaturi, cere-i fapte, actiuni! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Abtine-te de la orice fel de reactie. Nervii tai sunt intinsi la maximum azi, fapt pentru care e bine sa fii cat mai rezervat. O reactie provocata de prea multa agitatie poate atrage consecinte nedorite. Ai grija ce spui, cui spui si mai ales la momentul in care o faci. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Lumea incepe sa te invidieze pentru determinarea de care dai dovada. In ultima vreme, toti au crezut ca nu esti capabil sa te ridici din groapa in care te-ai afundat de unul singur.

Acum prinzi aripi si asta e foarte bine pentru linistea ta psihica. Nu privi in trecut. Fa ca alpinistii care vor sa ajunga in varful muntelui: niciodata nu te uita in gol! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu o mai face pe diplomatul si renunta la a zambi si a-i multumi pe toti. Tu unde esti in toata povestea asta? Azi ai ocazia sa demonstrezi ca nu esti usor de manevrat.

Fii transant daca vrei ca lumea sa te ia in considerare. Insereaza si glumite in discursurile tale, dar nu le lasa sa iti eclipseze seriozitatea. Numarul norocos al zilei: 25.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top