Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Astrologia medicala. Tu stii la ce boli esti predispus, in functie de sarea ta celulara?

Astrele iti pot spune inclusiv care sunt bolile la care esti predispus, dincolo de problemele emotionale care te pandesc in functie de configuratia planetelor. Afla secretele care se ascund in sarea ta celulara, in functie de zodie.

ASTROLOGIA MEDICALA. Inainte de toate, ce este sarea celulara? Este cea mai importanta compozitie chimica a fiecarei celule. Cu alte cuvinte, fiecarei zodii ii corespunde o sare fundamentala care, daca este diminuata din cauza alimentatiei, apar diferite boli. Descopera-ti sarea celulara si afla la ce boala esti predispus!

BERBEC: FOSFAT DE POTASIU

Daca esti nascut in zodia Berbec, sarea ta celulara este fosfat de potasiu. Acest mineral iti tine creierul activ, de aici energia incredibila cu care ii molipsesti si pe ceilalti.

Daca nu ai suficient fosfat de potasiu in organism, risti sa cazi in depresie sau sa te confrunti cu diferite probleme ale nervilor. Incapatanarea nu este o solutie pentru a-ti activa acest mineral: calmul si perseverenta te vor ajuta sa depasesti impasurile.

TAUR: SULFATUL DE SODIU

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

Esti vulnerabil la raceala, ai traheea sensibila si poti oricand sa te confrunti cu probleme tiroidice. Venus, planeta care iti guverneaza zodia, iti provoaca toate belelele cu tiroida, asa ca ai foarte mare grija ce fel de regim alimentar urmezi.

GEMENI – CLORURA DE POTASIU

Sarea ta celulara ajuta la formarea fibrinei in sange si alte tesuturi. O carenta de clorura de potasiu poate duce la formarea cheagurilor de sange si poate provoca probleme serioase sangelui.

Clorura de potasiu ajuta la buna functionare a plamanilor tai. Poti obtine aceasta sare celulara din mazare, telina, portocale sau sparanghel.

RAC – FLUORURA DE CALCIU

Trebuie sa fii foarte atent la alimentatia ta. Flurorura de calciu incurajeaza dezechilibrul hormonal care produce cresteri si descresteri in greutate.

Cu alte cuvinte, te ingrasi rapid si slabesti la fel de usor. Te pot afecta problemele cu stomacul daca nu esti atent la lichidele pe care le bei.

LEU – FOSFAT DE MAGNEZIU

Ai o sanatate de fier. Se spune ca putine lucruri pot veni de hac organismului tau, insa ai si tu sensibilitatile tale. O criza de nervi sau o suparare mare iti poate afecta inima.

Risti sa suferi un atac de cord daca nu esti atent la digestia ta. Daca vei combina alimentele acide prea mult intre ele si te vei stresa pentru orice situatie, risti sa te alegi cu o boala cardiovasculara.

FECIOARA – SULFAT DE POTASIU

Sistemul tau digestiv este unul usor de suparat. Colonul tau este sensibil. Te pot intoxica cu medicamente si orice tratament trebuie supravegheat indeaproape de medic.

Sulfatul de potasiu regleaza grasimile din organism, ducand oxigenul la celule. Mare grija la problemele acneice – acestea se produc din excesul de sulfat de potasiu.

BALANTA – FOSFAT DE SODIU

Sarea ta celulara este una detoxifianta. Asta inseamna ca iti poti curata corpul de toxine cu usurinta. Problema ta majora de sanatate sta in alta parte, mai exact in spate.

Esti predispus la probleme renale si dermatologice. Cea mai buna cantitate de fosfat de sodiu o poti obtine din orezul brun si sfecla rosie.

SCORPION – SULFAT DE CALCIU

Esti foarte sensibil la bauturile alcoolice. Un pahar de bere in plus sau de vin iti deregleaza compozitiile chimice de la nivel celular.

Alte organe sensibile pe care le ai sunt nasul, gura si esofagul, dar si organele reproductive. Foarte mare atentie la cantitatea de produse lactate pe care o ai in meniul tau de zi cu zi.

SAGETATOR – SILICIU

Esti predispus la hepatita si la raceli frecvente. Esti semnul zodiacal care raceste de cele mai multe ori pe an. Creierul tau poate fi afectat din cauza siliciului. Carenta de siliciu duce la roaderea firelor de par si la prafuirea tenului, cu timpul.

CAPRICORN – FOSFAT DE CALCIU

Esti unul din cele mai avantajate semne zodiacale. Problemele de sanatate apar abia cu inaintarea in varsta. La tinerete nu te paste nicio afectiune mai serioasa.

De la 50 de ani, insa, lucrurile incep sa degenereze. Oasele, articulatiile si genunchii sunt cei mai vulnerabili.

VARSATOR – CLORURA DE SODIU

Nu ai voie sa consumi foarte multa sare, tocmai pentru ca sarea de bucatarie este sarea ta celulara fundamentala. Daca ai carenta de sare, circulatia periferica va fi intrerupta. Poti obtine in mod natural clorura de sodiu din peste, nuci, alune si dovleci.

PESTI – FOSFAT DE FIER

Marea ta problema este somnul. Obosesti foarte repede si, culmea, esti inepuizabil de cele mai multe ori. Fosfatul de fier este esential pentru producerea hemoglobinei (fundamentala pentru celulele rosii).

Te poti confrunta cu anemie sau scaderea tensiunii arteriale daca ai un nivel scazut de fosfat de fier. Ai grija la consumul de alcool: iti afecteaza ficatul mai mult decat altor zodii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top