Connect with us

Revistateo.ro

decolorant

Stiri

Prepara-ti singura decolorantul natural pentru par

Daca pana acum te-ai temut ca parul tau se va arde din cauza produselor chimice, acum poti sa iti prepari singura decolorantul natural chiar la tine acasa.

Chiar daca ingredientul principal din decolorantul natural este unul foarte banal, te asiguram ca acesta actioneaza rapid si rezultatele se vad.

Este vorba despre musetel, care este cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale de decolorare a parului. In plus, musetelul ofera podoabei tale capilare si un luciu auriu. Si in cazul unui par blond, musetelul ii va oferi o tenta mai deschisa dar si o stralucire aparte.

In cazul in care parul tau este saten, il poti deschide cu pana la 3 tonuri folosind decolorantul natural. Este important de tinut minte ca aceasta solutie naturala nu este potrivita in cazul femeilor cu parul brunet, pentru ca nu are suficienta putere pentru a schimba culoarea firelor de par.

CITESTE SI: Reteta GENIALA pe care ti-o ascund coafezele! Combinatia care iti inchide cu doua tonuri culoarea parului!

CITESTE SI: 3 lucruri grave care ti se intampla daca dormi cu PARUL UD

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:

– 4 plicuri de ceai de musetel

– 2 linguri de iaurt simplu

Mod de preparare:

Pune plicurile de ceai intr-o cana cu apa fierbinte proaspat clocotita si lasa tot amestecul la infuzat aproximativ 20 de minute.

Amesteca apoi iaurtul cu ceaiul si aplica intregul mixt pe suvitele de par, sub forma de masca. Poti incerca sa iti pui pe cap o boneta pentru dus.

Lasa masca sa actioneze timp de o ora, in cazul in care parul tau este blond. Daca parul tau este saten, lasa decolorantul sa actioneze timp de doua ore.

Dupa ce a expirat timpul adecvat tipului tau de par, spala-te pe cap asa cum faci in mod normal. Nu uita sa repeti procesul de doua ori pe saptamana, pana in momentul in care ai reusit sa obtii nuanta pe care ti-o doresti.

Trebuie sa mentionam ca schimbarea nu are cum sa fie drastica si ca este nevoie de perseverenta pentru a obtine o schimbare vizibila.

Iti uram multa bafta in intreg procesul de decolorare al parului tau!

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. ana

    2015-10-04T15:10:49+03:00 at 2015-10-04T15:10:49+03:00

    bun, titlul articolului … articolul insa nu e de gasit !…consider asta o gluma proasta …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top