Connect with us

Revistateo.ro

Cine scrie mesajul Priveste Cerul

Stil de viata

Cine scrie mesajul „Priveste Cerul”

Cu siguranta te-ai „lovit” deseori de mesajul „Priveste cerul” care a impanzit tot Bucurestiul de aproape 4 ani. Il citesti pe cladirile parasite, pe malul dambovitiei sau pe petrecerea de pietoni.

Cel care scrie acest mesaj este un tanar roman de 24 de ani, care a studiat la Sorbona si care a reusit printr-un mesaj simplu sa opreasca mii de oameni pe stradaca care i-au citit cel putin o data mesajul si cu siguranta i-a pus pe toti pe ganduri.

Intr-un interviu acordat Stirilor ProTV, tanarul declara: „Priveste cerul a aparut in viata mea cand am plecat la Paris. M-am trezit singur intr-o societate, as fi vrut sa spun atat de multe oamenilor din jur, as fi vrut sa vad ca si ei au aceeasi pofta de viata, mi-am dat seama ca multi dintre ei n-au timp sau nu-si acorda timpul sa se gandeasca la chestiile astea sau considera ca au chestii mai importante de facut si s-au tot angrenat asa pana au ajuns la societatea in care traim astazi si nu gasesc o cale de scapare. Sunt in ruptura cu spiritul lor, cu istoria lor, in ruptura cu ei insisi”, spune autorul mesajului „Priveste cerul„.

Mesajul a ajuns chiar si in Paris, scris la fel ca in Romania, doar ca a fost tradus in franceza: „Regarde le ciel„.

„Cel mai mult mi-au placut reactiile copiilor. Se uitau, cautau ceva sus, am vazut oameni care se opresc imediat, se uita in sus, nu gasesc nimic, apoi isi dau seama ca nu e nimic de gasit. Doar o cautare continua pe care trebuie sa o avem, oamenii in varsta inteleg mai bine. Nu neaparat ca scrii pe pereti, dar mesajul”, mai spune artistul.

O companie cunoscuta a preluat mesajul scris de tanar si l-a pus pe tricouri, sepci sau chiar cani. Tanarul a fost contactat pentru a primi drepturile de autor, insa el nu doreste ca din acest mesaj sa isi faca un castig.

De 1 decembrie ProTV l-a gasit si a reusit sa-i ia un interviu. Materialul video de mai jos va ajuta sa il cunoasteti si sa intelegeti mai mult despre el.

Cine scrie mesajul „Priveste Cerul”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top