Connect with us

Revistateo.ro

maria dragomiroiu

Inedit

Maria Dragomiroiu nu mai foloseste SAPUN DE CASA. Acum are un alt TRUC PENTRU INGRIJIREA PARULUI

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara, iar parul ei face senzatie. Vedeta a declarat ca a renuntat la sapunul de casa si foloseste altceva pentru ingrijirea podoabei capilare.

Cine nu o stie pe Maria Dragomiroiu? Interpreta de muzica populara a incantat zeci de ani romanii de pretutindeni cu melodiile sale, iar timpul pare ca nu a trecut peste ea, caci arata la fel de bine ca atunci cand s-a lansat in muzica.

In plus, parul ei este senzational si multe femei ar vrea o asemenea podoaba capilara. Daca in trecut interpreta marturisea ca foloseste sapun de casa pentru parul sau, aceasta a declarat pentru Antena Stars ca utilizeaza un alt ingredient magic.

„M-a tuns vecina mea, cam 20 de centrimentri, pentru ca era prea lung. De doua ori pe ani ma tund. Dar tunsoarea la mine durează doua minute. Toată lumea ma întreaba daca ma mai spal cu sapun de casa, si nu ma mai spal pentru ca e foarte obositor, iar cand plecam in strainatate, aveam probleme la vama”, a declarat celebra interpreta pentru Antena Stars.

CITESTE SI: Cum sa-ti faci cea mai buna masca pentru par

Nu imi cade parul, decat normal ca la orice femeie. Cand imi cade ma dau cu putin galbenus de ou si cu putin ulei de masline si gata,” a mai spus Maria Dragomiroiu.

Astfel, se pare ca vedeta recurge la doua ingrediente simple pentru o masca de par ce face minuni, dupa cum se poate vedea in aparitiile indragitei interprete de muzica populara.

Voi ati incercat acest tratament pana acum?

Sursa foto Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top